Αρχική Αθλητικά νέα Δύσκολη απόφαση για Μαλώνα-Μάσσαρι

Δύσκολη απόφαση για Μαλώνα-Μάσσαρι

0
Dodekanisos

Μπορεί η Μαλώνα και τα Μάσσαρι να έχουν βρει ένα κοινό τόπο συνεργασίας σε άλλες κοινωνικές δραστηριότητες, όμως στον ποδοσφαιρικό χώρο κάπου δυσκολεύονται οι ομάδες του Αγίου Γεωργίου και του Αστέρα Μασσάρων να βρουν την λύση στα προβλήματα τους και να προχωρήσουν σε κοινή προσπάθεια με την ένωση των δυνάμεων τους και να δημιουργήσουν μια ομάδα και για τα δύο χωριά.

Είναι δύσκολη απόφαση καθώς η συναισθηματική φόρτιση και η αγάπη για τις ομάδες τους, είναι στοιχεία που δεν ξεπερνιούνται αλλά το θετικό είναι πως οι συζητήσεις και οι επαφές με μπροστάρη τον Γιάννη Ζερβό που είναι υπέρμαχος αυτής της προσπάθειας.

Το επόμενο διάστημα δρομολογούνται συναντήσεις με τις δύο πλευρές να δείχνουν πως επιθυμούν να καθίσουν στο τραπέζι και να βρουν λύσεις, όμως θα είναι μια συναντήσεις προσέγγισης του κοινού υπαρκτού προβλήματος και όχι κάτι περισσότερο.

Τι πραγματικά συμφέρει τον Άγιο Γεώργιο και τον Αστέρα Μασσάρων για το ποδοσφαιρικό τους μέλλον το ξέρουν καλύτερα οι ίδιοι οι παράγοντες, τα μέλη των δύο σωματείων και οι φίλαθλοι τους, γι’ αυτό και ο Γιάννης Ζερβός ξεκαθάρισε πως την απόφαση θα την πάρουν οι γενικές συνελεύσεις των δύο ομάδων.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments