Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη του Διαγόρα Βατίου

Δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη του Διαγόρα Βατίου

0
Dodekanisos

Δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη πέτυχε στο γήπεδο του Διαγόρας Βατίου ο οποίος επικράτησε του σκληροτράχηλου Διγενή Κοσκινού με 1 – 0. Μετά από αυτό το «τρίποντο» η ομάδα της νότιας Ρόδου «σκαρφάλωσε» στην 4η θέση της βαθμολογίας και για μια ακόμα φορά απέδειξε ότι δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ομάδα που την ίδια χρονική περίοδο βρίσκονταν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5’ με τον Λαζίδη καθώς μπήκαν δυνατά στον αγώνα. Ήταν ένα υπέροχο γκολ με σουτ από τα τριάντα μέτρα. Στο 44’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Έλληνα να αποκτήσουν το σημαντικό προβάδισμα ενόψει της συνέχειας. Ο έμπειρος αμυντικός απέτυχε από τα έντεκα βήματα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η εσχάτη των ποινών δόθηκε όταν ο Χουτεσιώτης ανατράπηκε από τον Γιουλβανίδη μέσα στην μεγάλη περιοχή.

Στην επανάληψη ο Διγενής προσπάθησε να φθάσει στην ισοφάριση και σε ένα αρκετά σημαντικό διάστημα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού προσπαθώντας να παίξει επιθετικά. Οι Κοσκινιάτες έφθασαν μάλιστα κοντά στο γκολ στο 80’ όταν ο Πάνο έκανε το σουτ αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και αναπήδησε στο έδαφος, έξω από την γραμμή του τέρματος.

Η ομάδα της Νότιας Ρόδου τελείωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Μοσχής και Χουτεσίωτης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments