Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε

Δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε

0
Dodekanisos

Το «εισιτήριο» για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου εξασφάλισε και ο Κλεάνθης που νίκησε με 2-1 στο γήπεδο της Λάρδου την Θύελλα Πυλώνας αν και δυσκολεύτηκε μέχρι να το καταφέρει. Οι παίκτες του Γιώργου Μποσγανά μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να «καθαρίσουν» από νωρίς το ματς, όμως αν και προηγήθηκαν γρήγορα, δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» τη νίκη με ένα δεύτερο γκολ, το οποίο τελικά ήρθε δέκα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.
Ο Κλεάνθης ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 5ο λεπτό με το σουτ του Κουντουράκη, όμως στη συνέχεια αν και δημιούργησε ευκαιρίες έπεσε πάνω στην καλά οργανωμένη αμυντική διάταξη της Θύελλας. Αυτό κράτησε μέχρι το 80ο λεπτό και ενώ το παιχνίδι κρεμόταν σε τεντωμένο σκοινί, ήρθε ο Καρίκης για να σημειώσει το 0-2 και να δώσει ουσιαστικά την πρόκριση στον Κλεάνθη. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 90’ με τον Ηλία.
Ο Γιώργος Μποσγανάς παρέταξε τον Κλεάνθη με τους: Τσιροδήμο, Γκάιδα, Καρίκη, Αναστασάκη, Μπιλιά (60’ Σπάρταλης), Σάββενα, Κουτσουμπάρη, Νικολίτση, Πάπα (46’ Ντελάκης), Παπακωνσταντίνου, Κουντουράκη (55’ Πάττας).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments