Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Δυο μεταγραφές ανακοίνωσε η Ρόδος

Δυο μεταγραφές ανακοίνωσε η Ρόδος

0

Την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε τις τελευταίες ώρες η ομάδα της Ρόδου η οποία ενισχύεται ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις των “πράσόινων” αναφέρουν τα εξής:

“Η Ρόδος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο Lucas Guedes!
Ο 26χρονος κεντρώος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, είναι γνώριμος στα σαλόνια της Super League 2 αφού συστήθηκε την περασμένη χρονιά στην ομάδα της Επισκοπής και στην αρχή της φετινής σεζόν πήρε την μεταγραφή για την ΠΑΕ Χανιά, όπου μέχρι τον Ιανουάριο αγωνιζόταν με την φανέλα αυτή, των κυανόλευκων. Στο παρελθόν έχει περάσει από την πορτογαλική Pevidém, την πολωνική Pogon Siedlce και την Berço της Πορτογαλίας. Μετά από ενέργειες της διοίκησης μας προς την ΕΠΟ και την FIFA, η FIFA ενέκρινε και εκδόθηκε το δελτίο άμεσα. Lucas σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας!”.
 
“Η Ρόδος ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού μέσου Γιώργου Δούμτση! Ο 23χρονος αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ όπου και έμεινε για 8 χρόνια. Στην συνέχεια αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα καταγράφοντας συμμετοχές στην Super League, αλλά και στην Εθνική Νέων (U19). Μέχρι πρότινος ανήκε στο δυναμικό της Athens Kallithea.
Ο πολλά υποσχόμενος νεαρός επιθετικός είναι επίσημα ελάφι από σήμερα και έτοιμος για την μεγάλη μάχη! Γιώργο, καλωσόρισες στην οικογένεια της Ρόδου”.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments