Αρχική Αθλητικά νέα Δύο γκολ ο Τάσος Μπακασέτας και κορυφή για την Τράμπζονσπορ!

Δύο γκολ ο Τάσος Μπακασέτας και κορυφή για την Τράμπζονσπορ!

0
Dodekanisos

Χάρη σε δύο γκολ με τρομερό σουτ και πέναλτι του Τάσου Μπακασέτα, η Τράμπζονσπορ επιβλήθηκε εκτός έδρας 2-1 της Καϊσέρισπορ. Με αυτή την νίκη της η ομάδα της Τραπεζούντας, σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας του Τουρκικού πρωταθλήματος. 

Ο Τάσος Μπακασέτας συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Τουρκίας. Στην σημερινή σημαντική εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Καϊσέρισπορ, ο Έλληνας Διεθνής βρήκε δίχτυα δις! Ο Μπακασέτας άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό με υπέροχο μακρινό σουτ Ενώ στο 60′ με δική του εύστοχη εκτέλεση πέναλτι «κλείδωσε» την νίκη για την Τράμπζονσπορ. Στον αντίποδα ο Μπασάν στο 41ο λεπτό είχε ισοφαρίσει προσωρινά την αναμέτρηση, που διεξήχθη στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής. 

Το φοβερό γκολ του Μπακασέτα

Ταυτόχρονα με αυτά τα δύο γκολ, ο Μπακασέτας έπιασε έφτασε τα πέντε γκολ μετά από μόλις οκτώ συμμετοχές! Αν μη τι άλλο τρομερό ξεκίνημα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ματς αγωνίστηκαν ακόμα δύο Έλληνες και μάλιστα ως βασικοί. Ο λόγος για τον Μανώλη Σιώπη έπαιξε 56 λεπτά για την Τράμπζονσπορ. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο για τους ηττημένους.

Στα της βαθμολογίας η Τράμπζονσπορ ανέβηκε στην κορυφή με 18 βαθμούς και απολογισμό πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Βέβαια έχει μία αναμέτρηση περισσότερη. Ακολουθούν η Φενέρμπαχτσε με 16 και η Αλτάι με 15.  

Τα highlights της αναμέτρησης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments