Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Δυο γήπεδα beach volley στην Κρεμαστή

Δυο γήπεδα beach volley στην Κρεμαστή

0
Dodekanisos

Δυο νέα γήπεδα beach volley παραδόθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του πρώην Δήμου Πεταλούδων. Με πρωτοβουλίες του Φοίνικα αλλά και με την αμέριστη συμπαράσταση της Κοινότητας Κρεμαστής, του ΔΟΠΑΡ και χορηγών, τα γήπεδα αυτά έγιναν και πάλι λειτουργικά για τις ανάγκες του συλλόγου.

Ο Φοίνικας, στο δελτίο τύπου που εξέδωσε, αναφέρει τα εξής:

«Με πολύ κόπο και μεράκι και την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης, της τοπικής κοινότητας Κρεμαστής, του ΔΟΠΑΡ και των χορηγών μας, δυο γήπεδα Beach Volley, αυτό το καλοκαίρι, είναι πλέον γεμάτα από παιδιά. Ένας χώρος εγκαταλελειμμένος, γέμισε παιδικά χαμόγελα και αυτό μας κάνει όλους υπερήφανους.  Ο ΑΕΣΠ Φοίνικας ευχαριστεί όλους τους συντελεστές που βοήθησαν, ούτως ώστε να δημιουργηθεί ένας νέος χώρος άθλησης για τα νέα παιδιά στην ευρύτερη περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Πεταλούδων.

Ευχαριστούμε ονομαστικά τους:
Νίκος ΑΕ
Ι&Π Μπάκης ΟΕ
Ηλεκτροδομή ΑΕ
Smart Electrics
Καλιβούρη ΑΦΟΙ ΟΕ
Κασιώτη Σταύρο του Χρήστου
Χατζηαντωνίου Μανώλη
Παπαγρηγορίου Δημήτρη
Σενατόρε Αντόνιο
Ορφανό Νεκτάριο
Τσίκκη Δημήτρη
Ανδρέου Ανδρέα

Η καλοκαιρινή σεζόν φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της για τους αθλητές μας και όλοι ετοιμαζόμαστε να μεταφερθούμε με ανυπομονησία στη σάλα. Έναρξη των προπονήσεων για τα αγωνιστικά τμήματα ορίζεται η 3η Σεπτεμβρίου, ενώ για τις ακαδημίες η 13η Σεπτεμβρίου. Σύντομα θα ενημερωθείτε για τους τρόπους εγγραφής στα τμήματα μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments