Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Δυο αγώνες με ΣΦΑΜ Φοίβο για το Ροδίων

Δυο αγώνες με ΣΦΑΜ Φοίβο για το Ροδίων

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή τις δυο αναμετρήσεις (πρωτάθλημα και κύπελλο) με αντίπαλο τον ΣΦΑΜ Φοίβο εξέδωσε η διοίκηση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ροδίων Άθλησις. Οι αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό της Καλλιθέας και σε αυτό του Ροδίων.

Αναλυτικά:

“Μια ξεχωριστή ημέρα για την ομάδα μας θα είναι η 7η αγωνιστική της Α2 βόλεϊ ανδρών.
Οι παίκτες του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στο γήπεδο Καλυθιών με αντίπαλο τον ΣΦΑΜ Φοίβο .
Ένα γήπεδο στολίδι για το νησί μας στο οποίο διεξήχθη και το final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών 2017-18.
Προκειμένου οι φίλοι του αθλήματος να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα ,το σωματείο μας αποφάσισε αθλητές μας να επισκεφθούν σχολεία της γύρω περιοχής με σκοπό την πρόσκληση μαθητών.
Θεωρούμε πως η παρουσία όλων στο γήπεδο είναι ιδιαίτερα σημαντική και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Ενημερώνουμε ωστόσο τους φίλους που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους, πως κατά τη διάρκεια του αγώνα δε θα λειτουργεί κυλικείο.
Τέλος, ευχαριστούμε τον ΔΟΠΑΡ και τον πρόεδρο κ. Κυριαζή, για την παραχώρηση του γηπέδου καθώς και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Δωδεκανήσου για την προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να δοθεί η σχετική άδεια για τη διεξαγωγή του αγώνα. Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 16/12/18 και ώρα 14:00 στο γήπεδο Καλυθιών και την Δευτέρα 17/12/18 και ώρα 11:30 στο κλειστό γήπεδο του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» όπου οι δυο ομάδες θα συναντηθούν ξανά, αυτή τη φορά για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments