Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Δυνατό φιλικό αλλά χωρίς γκολ στο Οικονομίδειο

Δυνατό φιλικό αλλά χωρίς γκολ στο Οικονομίδειο

0
Dodekanisos

Την πρώτη τους φιλική αναμέτρηση έδωσαν Ιάλυσος και Φοίβος στο Οικονομίδειο στάδιο με παρουσία κόσμου. Ένα ματς που χαρακτηρίστηκε από το πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων , παρ’ όλο που μιλάμε για παιχνίδι χωρίς βαθμολογική αξία.Ένα παιχνίδι, που ουσιαστικά είδαμε αυτά που έχουν μέχρι τώρα δουλέψει Μάρκος Στεφανίδης και Σάββας Ορφανίδης.

Πολύ δυνατό το πρώτο μέρος και για τις δύο ομάδες, με τα μαρκαρίσματα να είναι αρκετά δυνατά παρ’ όλο που επρόκειτο για φιλική αναμέτρηση. Περισσότερη επιθετική διάθεση από τον Ιάλυσο κυρίως με τον Φοίβο να είναι σε θέση άμυνας στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου 45λεπτου. Αρκετά κινητικοί οι Χατζησάββας, Μπανουσάι από πλευράς Φοίβου, ενώ από πλευράς Ιάλυσου η ανάπτυξη ερχόταν κυρίως από τα πλάγια ψάχνοντας τον Στεφανίδη. Χωρίς όμως να έρθει η μεγάλη φάση για μια εκ των δύο ομάδων.

Στο ίδιο έργο θεατές στο δεύτερο μέρος του αγώνα. Οι γηπεδούχοι να απειλούν και ο Φοίβος στο δεύτερο μισό του γηπέδου, με μακρινές κυρίως μεταβιβάσεις να προσπαθεί να βγει στην αντεπίθεση με αξιώσεις.Με το βασικό του σχήμα ξεκίνησε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιάλυσος, όπου σταδιακά άλλαζε πρόσωπα στην σύνθεση του, σε αντίθεση με τον Σάββα Ορφανίδη που ξεκίνησε με αρκετές αλλαγές από το ξεκίνημα.Και πάλι χωρίς την μεγάλη φάση στο ημίχρονο, με τον Ιάλυσο όμως να επιτίθεται κυρίως από αριστερά.

Συνθέσεις:

Ιάλυσος: Ανδρούτσος,Αρχοντούλης,Τσούπρος,Αθανασίου,Ρεκλειτης,Σταυλάς, Γεωργίου,Γεωργίου, Βελλίνης,Στεφανίδης,Χειμωνέτος. Έπαιξαν και οι :Χειμωνέτος,Μαρτίνος Καραμανώλης,Σίμος Καραμανώλη, Μισέλ,Αποστολάτος,Παουλάν,Κόλα, Αρέτογλου και Κατσαμάκης

Φοίβος: Μιχαλάκης,Αλμπάν,Παϊζάνος,Θεοδοσίου,Στελλάς,Ταφάνι,Γαργαλής,Μπάρδης, Χατζησάββας,Γκινής, Μπανουσάι. Έπαιξαν και οι Γιαννούλης,Ηλία,Παπασταμάτης,Νικήτας, Λάος,Κουδούνης,Καραγεωργίου,Πατσιλής και Πεταυράκης

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments