Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Δυναμικό ξεκίνημα για Φαμπιόλα Τερζίου στη Volley League

Δυναμικό ξεκίνημα για Φαμπιόλα Τερζίου στη Volley League

0
Dodekanisos

Η νεαρή αθλήτρια της Τελχινίδας, που φέτος αγωνίζεται με υποσχετική με τη φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης, έκανε το Σάββατο το επίσημο αγωνιστικό της ντεμπούτο στα σαλόνια της πρώτης εθνικής κατηγορίας γυναικών, συμβάλλοντας με τη συμμετοχή και την απόδοση της στη νίκη της ομάδας της ενάντια στον πανίσχυρο Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Άρη, που βρέθηκε να χάνει εύκολα από το φαβορί με 0-2 μέσα στην έδρα του και βρέθηκε να απειλείται από έξι match point στο τρίτο σετ, κατάφερε να κερδίσει το τρίτο σετ με 32-30 και στη συνέχεια το παιχνίδι, σημειώνοντας μία επική -όπως χαρακτηρίστηκε – ανατροπή.

Η νεαρή ροδίτισσα αγωνίζεται λίμπερο και ανταποκρίθηκε καλύτερα από το αναμενόμενο στο πρώτο της επίσημο ντέρμπι, σε έναν αγώνα πολύ υψηλού επιπέδου και απαιτήσεων, θέτοντας πλέον ακόμα πιο υψηλές προσδοκίες για το μέλλον.

Το ροδίτικο φίλαθλο κοινό που παρακολουθεί με ενδιαφέρον την πορεία της Φαμπιόλας Τερζίου όλα αυτά τα χρόνια είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει σε live streaming έναν αγώνα για γερά νεύρα.

Επόμενος αγώνας για τον Άρη και τη ‘Φάμπι’ το επόμενο Σάββατο (17/10) στη Νέα Ερυθραία κόντρα στις Αμαζόνες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments