Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Δυναμικό παρών από Κάλυμνο και Λέρο στους αγώνες της Ρόδου

Δυναμικό παρών από Κάλυμνο και Λέρο στους αγώνες της Ρόδου

0
Dodekanisos

Δυναμικό «παρών» θα δώσουν ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλύμνου, οι Ίωνες Λέρου και το Leros Tennis Club, στο I.T.F. Senior S200 Rhodes Open by The Ixian Grand All&Suites που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ρ.Ο.Α., από 12 έως 17 Απριλίου, με την παρουσία αθλητών (ηλικίας 30 έως 75 ετών) απ’ όλο τον κόσμο. Ήδη αθλητές και αθλήτριες από τα τρία σωματεία της Δωδεκανήσου έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους και έτσι το διεθνές τουρνουά θα έχει και έντονο… άρωμα της Δωδεκανήσου. Το Leros Tennis Club ανέφερε τα εξής: «Θα είμαστε φέτος και πάλι εκεί! Πολύ τένις, πολλοί φίλοι, καλή μουσική, και πολλά χαμόγελα συνθέτουν το επιτυχημένο I.T.F. Senior S200 Rhodes Open. Το sign in είναι ακόμα ανοιχτό για τυχόν ενδιαφερόμενους της τελευταίας στιγμής».

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλύμνου (Kalymnos Tennis Club) θα βρίσκεται επίσης στη Ρόδο από 12 έως 17 Απριλίου, με την παρουσία αρκετών αθλητών και αθλητριών που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους απ’ όλο τον κόσμο. Οι Ίωνες Λέρου και φέτος θα δώσουν το «παρών» στη Ρόδο με αρκετά μέλη του συλλόγου, που θα ταξιδέψουν στο «σμαραγδένιο» νησί για το διεθνές τουρνουά μας. Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης περιμένει με μεγάλη χαρά και τους τρεις συλλόγους από την Κάλυμνο και τη Λέρο για το διεθνές τουρνουά, για το οποίο οι προετοιμασίες συνεχίζονται σε καθημερινή βάση.

Το I.T.F. Senior S200 Rhodes Open by The Ixian Grand All&Suites συνδιοργανώνουν ο Ρ.Ο.Α., η Περιφέρεια Νοτίου, ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. (Δήμος Ρόδου), η Ε.Φ.Ο.Α. σε συνεργασία με την I.T.F. και με μεγάλο χορηγό την εταιρεία The Ixian Grand του Βασίλη Καραγιάννη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments