Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δύσκολη νίκη της Αναγέννησης

Δύσκολη νίκη της Αναγέννησης

0
anagennisi emponas
Dodekanisos

Αν και κινδύνεψε κατάφερε να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της για το 2014. Ο λόγος για την Αναγέννηση του Έμπωνα η οποία κέρδισε με 1 – 0 το Νηρέα στο γήπεδο της, ωστόσο δυσκολεύτηκε αρκετά διότι απέναντι της είχε μια πολύ καλή ομάδα που σε αρκετά σημεία της αναμέτρησης κατάφερε να …κλέψει τις εντυπώσεις. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στο 22’ με τον Κουτσουμπάρη και μια μεγάλη ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη στο 44’ όταν με κεφαλιά από θέση τετ α τετ δεν σημάδεψε σωστά στέλνοντας τη μπάλα να περάσει άουτ. Ο Νηρέας έφθασε πολύ κοντά στο γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ο Κουδούνης μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να επιτίθενται χωρίς όμως να μπορέσουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η Αναγέννηση είχε σε πολύ καλή ημέρα τον Στάππα και κατάφερε πάνω σε έναν πολύ βαρύ και άσχημο αγωνιστικό χώρο να ξεκινήσει δυνατά το παιχνίδι και να ανοίξει στο σκορ στο 10’ Σκόρερ ήταν ο Στάππας με ωραίο σουτ από καλό σημείο. Οι φιλοξενούμενοι πάντως «φωνάζουν» ότι πριν η μπάλα «στρωθεί» στον Στάππα, κάποιος συμπαίκτης του χρησιμοποίησε το χέρι του! Λίγο αργότερα, ο Τσουκαλάς δεν πρόλαβε να πλασάρει τον τερματοφύλακα για να σημειώσει το 2 – 0 ενώ στο 20’ ο Στάππας και πάλι από θέση τετ α τετ πλάσαρε άστοχα χάνοντας μια σημαντική ευκαιρία. Ο Νηρέας άρχισε να ισορροπεί σταδιακά και στο 22’ όπως αναφέρουμε και πιο πάνω έχασε μοναδική ευκαιρία (πέναλτι) για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά επικίνδυνοι και στη συνέχεια του παιχνιδιού με τους γηπεδούχους να έχουν μεν τη μπάλα στην κατοχή τους αλλά να μην έχουν ουσία στο παιχνίδι τους.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Φλοσκάκης, Βενέτης Μ., Καραγιαννάκης, Χριστοδούλου, Σφυράκης (80’ λ.τ. ΒενέτηςΚ.), Κωνσταντάκης, Χατζηθεοδωράκης, Γεωργαντάς (90’ Γιασιράνης), Τσουκαλάς (60’ λ.τ. Λογοθέτης), Θαρρενός, Στάππας
ΝΗΡΕΑΣ: Κιόττος, Φ. Ζούρδης (80’ Χειμωνέττος), Μοσκιού, Καρίνος, Τσιράκος, Τσουβαλάς, Μ. Ζούρδης, Κουδούνης, Στούρης, Κουτσουμπάρης, Βολιτάκης (75’ Καμπουράκης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments