Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ Δύσκολη νίκη της ΑΕ Κατταβιάς (pics)

Δύσκολη νίκη της ΑΕ Κατταβιάς (pics)

0
katavia akousilaos
Dodekanisos

Δύσκολη νίκη με σκορ 3 – 2 σε βάρος του Ακουσιλάου Φανών στο Ενωσιακό γήπεδο πέτυχε η ΑΕ Κατταβιάς σε παιχνίδι που έγινε για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι γηπεδούχοι είχαν μεν την υπεροχή, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους και δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στην ευάλωτη άμυνα των «κιτρινόμαυρων».
Τα γκολ
Στο 20’ από ωραία μπαλιά του Τσακμακίδη, ο Καρπάτσης με πλασέ από θέση αριστερά μέσα στην περιοχή έκανε το 1 – 0.
Στο 23’ ο Γαλανός με ωραίο μακρινό σουτ άφησε «άγαλμα» τον τερματοφύλακα και ισοφάρισε σε 1 – 1.
Στο 30’ ο Βλασακίδης έκανε σέντρα ακριβείας και ο Καρπάτσης με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του (2 – 1).
Στο 43’ ο Ροδίτης ανατράπηκε από τον Μακριά και ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι και την κόκκινη στο παίκτη της ΑΕ Κατταβιάς. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Γαλανός και έκανε το 2 – 2.
Στο 90’ από κόρνερ του Μακρυδημήτρη και πρώτη κεφαλιά του Κουλιμπαλί, ο Τριαλώνης από κοντά με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3 – 2. Στην φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για περίπτωση οφσαϊντ.
Στο 85’ ο Κουλιμπαλί με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
Τρεις αποβολές
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανώλης Κυρίστης (Αυγενικού, Ντόκος). Στο 43’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μακριάς επειδή ανέτρεψε αντίπαλο παίκτη ο οποίος βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Στο 80’ είδε την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα του διαιτητή για διαμαρτυρία ο Ροδίτης. Μετά το τέλος του αγώνα κινήθηκαν μαζικά προς τον διαιτητή και διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες του Ακουσιλάου με αποτέλεσμα να δει την απευθείας κόκκινη κάρτα ο Καρπαθίου.
Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Καρπάτσηγς και Τσακμακίδης και των φιλοξενούμενων οι Γαλανός και Τσίκκης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Μάλτας, Καρασάββας (89’ Χρυσόμαλλος), Τριαλώνης, Μακριάς, Εντρί, Τσακμακίδης, Μυλωνάς, Κουλιμπάλι, Καρπάτσης (91’ Γκιόζη), Μερκούρης, Βλασακίδης (64’ Μακρυδημήτρης)
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Καρπαθίου, Λαππάκης, Τριανταφύλλου, Κατσαράς, Τσίκκης, Ζώτα, Κουγιός, Κοκκάρης, Ροδίτης, Γαλανός, Μπαλασάς (50’ Προβιάς, 80’ λ.τ. Σάββας)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/b_topiko/katavia_akousilaos/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments