Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δύσκολη νίκη για τον Άρη

Δύσκολη νίκη για τον Άρη

0
xalki aris
Dodekanisos

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε από το γήπεδο Κοσκινού ο Άρης Αρχαγγέλου αλλά δυσκολεύτηκε πολύ να φτάσει στην νίκη καθώς κέρδισε την Χάλκη με 2-1, σημειώνοντας το νικητήριο γκολ στο 82΄ με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ. Το παιχνίδι έφτασε στα μέτρια επίπεδα καθώς έγιναν πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες αλλά η ροή του έδωσε ενδιαφέρον στους φιλάθλους καθώς τα πάντα ήταν ρευστά μέχρι οι φιλοξενούμενοι να πετύχουν το 1-2 και να πάρουν την νίκη. Στο πρώτο μέρος ο Άρης ξεκίνησε καλύτερα και μόλις στο 5΄ δημιούργησε την ευκαιρία για γκολ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Από το 15΄ οι γηπεδούχοι περιόρισαν την ανάπτυξη των αντιπάλων τους για πέντε λεπτά και μάλιστα πήραν το προβάδισμα στο 20΄ με σουτ του Παπαλαζάρου. Γρήγορα (21΄), ο Άρης ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μπαϊρακτάρη, όμως μέχρι την λήξη του ημιχρόνου δεν ζευγάρωσε τα τέρματα του. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν ευνοϊκό τον άνεμο, πήραν και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσαν στο μισό γήπεδο την Χάλκη η οποία με αιχμή τον Παπαλαζάρου έψαχνε το δεύτερο γκολ μέσα από τις αντεπιθέσεις. Οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να βρουν στόχο στο 82΄με πλασέ του Κολιάδη μέσα από τη περιοχή και να σημειώσουν το 2-1, σκορ που τους έδωσε του βαθμούς της νίκης.
Διατησία: Τσοπανάκης-Κασιώτης-Γιακουμάκης Σταμάτης.
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Ντάνης, Βασιλείου, Σπύρου( 46΄Μπουντούρης), Κουτσογούλας, Μερκάϊ, Ψαράς, Μπιζάτης, Παπαστεργής (89΄ Χειμωνέττος), Καβουκλής (67΄ Δράμης), Κωστίδης
ΆΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ: Χρυσανθής, Ντελέρνο, Σταμούλης, Πομπού, Κωστάκης, Χατζηνικόλας (69΄Κολιάδης), Μπαϊρακτάρης (69΄ Κοτσίκος), Κοντόγιαννος, Μάλλιος, Κολιοκώστας, Παπαοικονόμου (88΄Νικήτας)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments