Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε

Δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε

4
DSCN2343
Dodekanisos
Δυσκολότερα απ’ ότι δείχνει το τελικό 3 – 1, ο Κλεάνθης «λύγισε» την αντίσταση του ΑΣ Χάλκης στο Παραδείσι και πήρε τη νίκη. Μέχρι το 83’ το σκορ ήταν ισόπαλο 1 – 1 αλλά στο λεπτό εκείνο οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με πέναλτι το οποίο αμφισβήτησε η ομάδα του Άγγελου Φραγκάκη. Στο πρώτο ημίχρονο πάντως ήταν ξεκάθαρα καλύτερος ο Κλεάνθης δημιουργώντας και πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Στην επανάληψη προσπάθησε να ανέβει κάπως ο ΑΣ Χάλκης αλλά έδειξε να έχει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.
Στο 15’ από κόρνερ του Νικολού, ο Παπαδημήτρης με κεφαλιά έκανε το 1 – 0
Στο 50’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Σιδεράτου, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και ο Παπαλαζάρου επωφελήθηκε και από κοντά με πλασέ πέτυχε το 1 – 1.
Στο 83’ ο Γεωργαλλής δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Ψαρά μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι όμως το αμφισβήτησαν διότι υποστηρίζουν πως ο παίκτης τους βρήκε τη μπάλα καθαρά. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Γεωργαλλής κάνοντας έτσι το 2 – 1.
Στο 95’ συνδυάστηκαν οι Σάββενας, Πάττας και Γεωργαλλής και ο τελευταίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.
Σημειώνεται πως και ο Κλεάνθης διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή ζητώντας πέναλτι συτο 76’ σε μαρκάρισμα του Σπύρου πάνω στον Γεωργαλλή.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντώνης Παπαβασιλείου και «βοηθοί» του ήταν οι Νίκος Κακάνης και Γιώργος Μαυρουδής
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Σαββιδάκης, Χατζηθεοδωράκης, Νικολός, Παπαδημήτρης, Παπακωνσταντίνου, (51’ λ.τ. Μ. Ατσίδης), Σάββενας, Δημητρόπουλος (88’ Καρίκης), Πάττας, Γεωργαλλής, Κούρος (65’ Μεμοτσέλα), Θεοδοσίου
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Φραγκάκης, Ζαμαντάκης. Καμπούρης, Σπύρου, Ψαράς, Μπιζάτης, Ντούπι. Νασσόπουλος, Παπαλαζάρου (73’ Τζιμπιζίδης), Σιδεράτος, Καβουκλής (81’ Γουλόπουλος)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
axxaxaxa
axxaxaxa
12 years ago

Re pali Penalty Hmarton!!!!

anwnimos
anwnimos
12 years ago

wreo penalty pentaka8aro ti na po imarton den seveste tipota pia rr diatites tpt oute tn kopo tn podosfairiston kan..

giannis
giannis
12 years ago

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ .ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Α Σ Χ Ε Τ Ο Σ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΤΕ ΔΕΕΕΕΕΕΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΤΟ ΕΕΕΕΕΕΕΧΧΧΧΧΧΧΧΧΕΕΕΕΙΙΙΙΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

adiaforetos
adiaforetos
12 years ago

EXEI PAIXEI STO PAOK STOYS NEOYS K EXEI LEEI IDEA O SXETIKOS ME OTI DIPOTE EKTOS PODOSFAIROY O MYRODIAS!!!