Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Δυσαρέσκεια Κάπρου, απάντηση Μιτζιρίκη

Δυσαρέσκεια Κάπρου, απάντηση Μιτζιρίκη

1
kapros mitzirikis
Dodekanisos

Δυσαρεστημένος από την διαδικασία με την οποία προσελήφθη ο Νίκος Μαντικός ως γυμναστής των διαιτητών είναι ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτρης Κάπρος. Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε μεταξύ άλλων τόνισε και τα ακόλουθα:
«Καταρχήν θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω τίποτα με τον κ. Μαντικό τον οποίο σέβομαι απόλυτα και του δίνω και συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνει. Αυτό που πείραξε τόσο εμένα όσο και τους κ. Φουκάρα, Κόττορο και Λάμπρου είναι το ότι δεν έγινε κανένα συμβούλιο για να π[αρθεί αυτή η απόφαση. Την πήραν μόνοι τους ο Μιτζιρίκης με τον Τσαγγάρη. Το ίδιο έγινε και με την περίπτωση της ανακοίνωσης για τον Τάσο Σιδηρόπουλο. Δεν ενημερωθήκαμε ποτέ».
Από τη δική του πλευρά ο κ. Μιτζιρίκης είπε πως, «η απόφαση για τον γυμναστή είναι καθαρά θέμα του Τσαγγάρη και του ΤΟΔ. Ο σύνδεσμος κανονικά καλείται να αποφασίσει για την αποζημίωση του και μόνο. Πάντως είχαμε καλέσει τους πάντες για να είναι παρόντες στο συμβούλιο. Στην περίπτωση του Τάσου Σιδηρόπουλου, έκανα ότι ακριβώς έκανε σε αντίστοιχα θέματα και ο Δημήτρης Κάπρος όταν ήταν πρόεδρος. Τηλεφωνικά λειτουργήσαμε και βγάλαμε μια ανακοίνωση. Δεν νομίζω ότι έπρεπε να κάνουμε έκτακτο συμβούλιο για να αποφασίσουμε να στηρίξουμε τον Τάσο Σιδηρόπουλο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
makis
makis
10 years ago

Καλημέρα ΜΕΓΑΛΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, τώρα τελευταία στα ποδοσφαιρικά στέκια ακούγεται ότι εάν η παράταξη του κ Κωνσταντίνου κέρδιζε στις εκλογές στην Ε.Π.Σ.ΔΩΔ/ΣΟΥ οι κ Κάπρος Φουκάρα, Κόττορο και Λάμπρου θα έκαναν μομφή στη εκλεγμένη διοίκηση δηλ. σε σας στο κ Τσαγγάρη,Σταυριανο,Γενή και Κάζα, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. Καλημέρα στους φίλους σου, γιατί τους εχθρούς τους ξέρεις.