Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Δύο στα δύο η Τελχινίδα (pics)

Δύο στα δύο η Τελχινίδα (pics)

11
3
Dodekanisos

Την δεύτερη της νίκη στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος ανδρών πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου η Τελχινίδα απέναντι στον Κλεάνθη Παραδεισίου στο κλειστό της Κρεμαστής, με σκορ 1-3 σετ. Αν και οι φιλοξενούμενοι έχασαν το πρώτο σετ, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν μία πολύτιμη νίκη. Όπως πάντα η ομάδα του Κλεάνθη είχε φτιάξει μία γιορτινή ατμόσφαιρα, με μουσική, φυλλάδια και την εμφάνιση του έκανα για άλλη μία φορά ο …Καρχαρίνος.
1ο ΣΕΤ
Η Τελχινίδα μπήκε πιο δυνατά στο παρκέ και κατάφερε στην αρχή του αγώνα να κρατηθεί στο +3 (3-6). Ο Κλεάνθης όμως με ένα σερί κατάφερε να ισοφαρίσει (7-7). Η διαφορά δεν ξεπερνούσε τους δύο πόντους, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν δυνατές επιθέσεις και να είναι πάντα μπροστά στο σκορ. Όλα αυτά όμως μέχρι το 11-11 που ο Κλεάνθης ξεκίνησε την αντεπίθεση. Υπήρξαν μεγάλες φάσεις σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφερναν να παίρνουν τους πόντους, με όπλο τους κυρίως το πάρα πολύ μπλοκ, με αποτέλεσμα να μπουν μπροστά στο σκορ με +3 (18-15). Κάποια επιθετικά λάθη στοίχισαν όμως στους Παραδεισιώτες και ξαναβρέθηκαν, έστω και για λίγο, πίσω (18-19). Πόντο πόντο πήγαιναν οι δύο ομάδες στο τέλος του 1ου σετ, αλλά ο Κλεάνθης με προσεκτικές και δυνατές επιθέσεις κατάφερε να το πάρει με 25-23.
2ο ΣΕΤ
Όπως και στην αρχή του 1ου, έτσι και στο 2ο, οι φιλοξενούμενοι πατούσαν πιο δυνατά, με την διαφορά όμως να μην είναι μεγάλη (4-6). Ο Κλεάνθης για άλλη μία φορά με πολύ καλό μπλοκ (που ήταν το χαρακτηριστικό του στον αγώνα), κατάφερε να ισοφαρίσει σε 6-6. Η Τελχινίδα όμως φάνηκε να …ζεσταίνεται σε αυτό το σημείο και παίζοντας πολύ καλό πρώτο χρόνο, με τον κεντρικό της Γιώργο Χατζηγεωργίου που ξεχώρισε, κατάφερε να ξαναπάρει κεφάλι στο σκορ με 9-13. Δεν απειλήθηκε ξανά ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους και έτσι έκανε το 1-1 στα σετ με  18-25.
3ο ΣΕΤ
Για άλλη μία φορά οι δύο ομάδες πηγαίνανε πόντο πόντο (4-4,7-7). Ράλλυ φάσεων σχεδόν σε όλο το 3ο σετ, με τον Κλεάνθη όμως να προσπαθεί αλλά να μην καταφέρνει να παίξει καλό πρώτο χρόνο και έτσι έδωσε την ευκαιρία στην Τελχινίδα να προηγηθεί ακόμα και με 8 πόντους (8-15). Εκεί φάνηκε να συνέρχεται και κάνοντας ένα σερί κατάφερε να φθάσει σε απόσταση αναπνοής (16-18). Δυνατές μάχες στο φιλέ σε αυτό το σημείο του σετ, αλλά η ομάδα του Νίκου Τσιντομηνά ήταν αυτή που κατάφερνε να βρίσκει κενά και έτσι να έκανε το 1-2 με  21-25.
4ο ΣΕΤ
Ο Κλεάνθης ήξερε πως αν θέλει να πάρει έστω και ένα βαθμό από το παιχνίδι έπρεπε να τα δώσει όλα σε αυτό το σετ. Έτσι και έκανε, τουλάχιστον στην αρχή του και βρέθηκε να προηγείται ακόμα και με 5 πόντους (8-3). Έφτιαξε το πρώτο χρόνο με τον οποίο είχε πρόβλημα σε όλο τον αγώνα, αλλά η Τεχλινίδα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Ξεκίνησε την αντεπίθεση, κατάφερε να ισοφαρίσει το σετ (11-11) και χωρίς καθόλου λάθη έκανε την ανατροπή και βρέθηκε αυτή μπροστά στο σκορ με +5 (16-21). Θέμα χρόνο ήταν λοιπόν η κατάκτηση του 4ου σετ από τους φιλοξενούμενους. Και έτσι έγινε με   17-25.
Τα σετ του αγώνα: 25-23 (25′), 18-25 (22′), 21-25 (19′), 17-25 (20′)
Οι διαιτητές: Σ. Σταματίου, Σ. Πάττας, Στ. Γκέκας
Α.Ε.Σ. Κλεάνθης: Παπακωνσταντίνου, Τρίχας, Τζανουδάκης, Καραγιάννης, Γιακουμάρος, Βολοτσάκας, Σαρικάς, Λολάκης, Πότσου, Σταυριανός, Μάνης
Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς: Τσιμισίρης, Χειμωνέττος Κ., Ορμενάι, Χατζηγεωργίου, Σίμου, Γιώτης, Σταυλάς, Δροσάκης, Σαρικάς, Χαρισίδης, Παπά, Χειμωνέττος Ο.

Φώτης Αντωνάς

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/volei/kleanthis_telxinida_andriko/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Komenos7
Komenos7
10 years ago

Kai thewrite twra athlima auto?

Po re pou exoume katantisei…

Stathis Ksenos
Stathis Ksenos
10 years ago

χαχα πες τα αδερφέ, το πιο αστείο άθλημα μετά το χαντμπολλ είναι αυτό

volley
volley
10 years ago

Komenos7 (μάλλον καμένος από τη μ…η είσαι) και συ Stathi ksenos (μάλλον Ksinos)
τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία

Komenos7
Komenos7
10 years ago

File polu se kaiei i alithia gia tin anyparkti asxolia soy.

Alithia, eisai proponitis, diaititis i paixtis? Giati filathlos den eisai, afou den exete kosmo!! (xaxaxa)

Thyra13
Thyra13
10 years ago

Ωραίος τρόπος σκέψης ρε. Να μην αφήνεται κάποιους ανθρώπους να κάνουν αυτό που γουστάρουν. Πρέπει να είστε πολύ δημοκράτες.

Komenos7
Komenos7
10 years ago

Allos aytos… gia pes mas kai esy ti ap ta parapanw eisai.. filathlos pantws apokliete, giati opws kai esy ksereis… filathloys i asxolia sas den exei!

paradeisi city
paradeisi city
10 years ago

Εσυ εχεις καμμια σχεση αραγε με τον αθλητισμο @@@@@@ kommenos7??…ερχομαστε…οσο και να σας ποναει ορισμενους ο κλεανΘης σε 2-3 χρονια θα ναι αχτυπητος…πως σου φανηκε @@@@@@@??αμε στο δ….βραδιατικο!

Komenos7
Komenos7
10 years ago

Axtypitos? Giauto pas apo itta se itta.. kai se 2-3 xronia mporei na min yparxei kan i asxolia soy, kai an swthei kapoia omada sto nhsi tha einai mono i Telxinida, alla k auto xlwmo to vlepw.

Stathis Ksenos
Stathis Ksenos
10 years ago

χαχαχα πόσο καμμένοι είστε ρε που κάθεστε και ασχολείστε με το βόλλευ; Ρε τι σας ταϊζουν σοβαρά τώρα. Ένα ΣΚ γεμάτο μπάλα και ασχολείστε με το ανύπαρκτο άθλημα και το κάνετε και ολόκληρο θέμα να πούμε!

Ντόπιος
Ντόπιος
10 years ago

Kamenos7 φορες και Stathis Ksenos πραγματικα,πρεπει να ειστε καμενοι και οι δυο.Ο αθλητισμος δεν γινετε πρωτα απ’ολα για τον απο εξω κοσμο (φιλαθλους),αλλα για τον ιδιο τον αθλητη και την υγιεινη του σωματος του. Αν για σας αθλητισμος ειναι να ειστε απ’εξω να φωναζετε και να τα σπατε καλα μυαλα τοτε και εις ανωτερα.

Komenos7
Komenos7
10 years ago

Ntopioalvane sou apantisa kai se allo post… DEN YPARXEI TO VOLLEY.. pia ygieini swmatos kai mpourdes les twra… i swsti gymnastiki ginetai mono sto podosfairo.

Katargiste to, to volley na teleiwnoume!