Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Δυο αγώνες στην Αθήνα

Δυο αγώνες στην Αθήνα

0
karotsi omada
Dodekanisos

Για την Αθήνα αναχωρεί αύριο το πρωί ο Α.Σ. Δωδεκάνησος προκειμένου να δώσει δύο παιχνίδια κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου. Αρχικά, το Σάββατο στις 19:00, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» το Μαρούσι, στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής για τον όμιλο νότου στο μπάσκετ με καρότσι. Η αποστολή του Α.Σ. Δωδεκάνησος θα παραμείνει στην πρωτεύουσα, αφού την Κυριακή στις 15:00, στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς, η ομάδα μας θα τεθεί αντιμέτωπη με τους Αετούς Κρήτης, στο εξ αναβολής παιχνίδι του ομίλου νότου. Μοναδικός απών από τα παιχνίδια στην Αθήνα θα είναι ο Χρήστος Μιχαήλου, ενώ κανονικά θα δώσουν το «παρών» στους δύο αγώνες ο Κώστας Ζαραγκότας, ο Μανώλης Στυλιανακάκης και ο Νίκος Δαούλας. Η προετοιμασία του Α.Σ. Δωδεκάνησος ολοκληρώθηκε στο «Βενετόκλειο» και μοναδικός στόχος της ομάδας μας είναι το 2 στα 2, ώστε να διατηρήσει το αήττητο της πριν από το φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος.
Το βράδυ της Πέμπτης το εστιατόριο Le Gourmet παρέθεσε δείπνο στην ομάδα μας… Τα μέλη της εθελοντικής διοικούσας επιτροπής, το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές της ομάδας μας πέρασαν ένα ξεχωριστό βράδυ με γευστικά εδέσματα σ’ ένα πολύ φιλικό περιβάλλον. Ο Α.Σ. Δωδεκάνησος ευχαριστεί το εστιατόριο Le Gourmet και προσωπικά την οικογένεια Μπρόκου για το δείπνο που προσέφερε το βράδυ της Πέμπτης στην ομάδα μας.
*Οι αθλητές του Α.Σ. Δωδεκάνησος υπέγραψαν μία μπάλα και την έδωσαν στους ιδιοκτήτες του Le Gourmet ως ελάχιστο «ευχαριστώ» για την προσφορά τους.
*Ο Ατνάν Χαμαντί είχε γενέθλια πριν από λίγες μέρες και η ομάδα φρόντισε να του ετοιμάσει τούρτα γενεθλίων, κλείνοντας τα 24 του χρόνια.
Ο Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ
Ο Α.Σ. Δωδεκάνησος ευχαριστεί θερμά το σωματείο εστιατόρων Ρόδου «Η Πρωτοπορία» για την προσφορά αθλητικού υλικού και συγκεκριμένα τσαντών για τη μετακίνηση της ομάδας μας. Επίσης ο Α.Σ. Δωδεκάνησος ευχαριστεί την αθλητική εταιρεία Adidas για τη βοήθεια της στην ομάδα μας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments