Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δυναμώνει ο Α.Σ.Τήλος

Δυναμώνει ο Α.Σ.Τήλος

0
tilos
Dodekanisos

Στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα τον βοηθήσουν αρκετά στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας (1ος όμιλος) προχώρησε ο Α.Σ.Τήλος. Ο λόγος για τους Γιώργο Καρασάββα, Νίκο Φλέκα και Λεονάρντο Αγκόλι οι οποίοι αποδέχθηκαν τις προτάσεις που τους έγιναν από τη διοίκηση του συλλόγου και θα προστεθούν άμεσα στο ρόστερ. Ο πρώτος την περσινή αγωνίστηκε για λογαριασμό της Ασπίδας Σαλάκου, ο δεύτερος εγκαταστάθηκε στην Τήλο λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων ενώ ο τρίτος είναι 16 ετών, ταλαντούχος και οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν πολλά στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.
Αντίθετα στην ομάδα δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο τερματοφύλακας Κυριάκος Κώστης ο οποίος θα φύγει από το νησί της Τήλου λόγω σπουδών. Το κενό του νεαρού γκολκίπερ αναμένεται να καλύψει ο Μιχάλης Χατζηνικόλας που αποκτήθηκε από τη Δόξα Ψίνθου πριν από λίγο καιρό.
Την Τρίτη η «πρώτη»
Την προσεχή Τρίτη αναμένεται να ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν ο Α.Σ.Τήλος. Οι άνθρωποι της ομάδας ευελπιστούν σε μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα που ως στόχο θα έχει την παραμονή στην κατηγορία.
Να θυμίσουμε πως στο «τιμόνι» της ομάδας θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν οι Μερκούρης Μόσχος και Κυριάκος Σακελλάρης ενώ γυμναστής του συλλόγου θα είναι ο Παναγιώτης Κατοπόδης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments