Αρχική Προγνωστικά Δυάδα που… πληρώνει

Δυάδα που… πληρώνει

0
keimenosyner 2
Dodekanisos

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1.

Χάποελ Μπερ Σεβά – Ολυμπιακός

Χάποελ Μπερ Σεβά

Παίζοντας παθιασμένα και έχοντας έξυπνη τακτική προσέγγιση κατάφερε να βραχυκυκλώσει τον Ολυμπιακό και να αποσπάσει το 0-0 στο Φάληρο.

Ολυμπιακός

Άρχισαν τα όργανα… Η πρώτη αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς φανέρωσε όλες τις αδυναμίες και τον κακό προγραμματισμό της ομάδας του Βίκτορ Σάντσεθ, που έδειξε ανέτοιμη να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και την περίσταση.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια της ανάλυσης και τα προγνωστικά της αναμέτρησης.

 

Σέλτικ – Αστάνα

 

Σέλτικ

Το πρώτο μέρος έληξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη Σέλτικ, η οποία πήρε την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 από την Αστάνα.

Αστάνα

 

Αν μέτρησε κάτι περισσότερο από το αναμενόμενο στην πρώτη αναμέτρηση με τη Σέλτικ με αποτέλεσμα να μη μπορέσει α πάρει προβάδισμα για την πρόκριση, είναι ότι υπερίσχυσε η ποιότητα και η εμπειρία της φιλοξενούμενης.

Διαβάστε στο Foxbet.gr όλα τα νέα και τα κορυφαία προγνωστικά για τους επαναληπτικούς αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments