Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Drinks After Work: Επίλεξε το τέλειο all day outfit!

Drinks After Work: Επίλεξε το τέλειο all day outfit!

0

Επειδή οι καλοκαιρινές διακοπές αργούνκαι δε θα σε βρει η επόμενη εβδομάδα με μια βαλίτσα γεμάτη ολόσωμα μαγιό, αντηλιακά και παρεό, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να προσθέτεις από τώρα νότες χαράς στην καθημερινότητά σου; Πάρε πρωτοβουλίες και ξεκίνα να οργανώνεις εξόδους μετά τη δουλειάπαρέα με τους συναδέλφους, τον έρωτά σου, τους φίλους σου, ακόμα και με εκείνη την ξαδέρφη πουλέτε εδώ και καιρό να βρεθείτε, αλλά δεν το έχετε καταφέρει.Και επειδή, στις περισσότερες περιπτώσειςδεν υπάρχει χρόνος να γυρνάςσπίτιγια να αλλάξεις ρούχα, παρακάτωθα βρεις τρία τέλεια alldayoutfitsπου θα σε πάνε από το γραφείο στο πιοtalkofthetownκαφέ σεχρόνο dt!

Αν η στιλιστική σου περσόνα ταυτίζεται με το ανδρόγυνο στιλ, αυτήν την περίοδο το trendείναι πιο δυνατό από ποτέ κι εσύ έχεις κάθε λόγο να χαίρεσαι. Διάλεξε ένα παντελόνι σε indigoχρώμαπουείναι επίσης τάση και ταίριαξέ το με ένα oversizedλευκό πουκάμισο. Από πάνω θα φορέσεις το ασορτί σακάκι χωρίς κάποιο επιπλέον layerαπό τα πανωφόρια, αφού ο καιρός έχει ζεστάνει αρκετά και θα ολοκληρώσεις με στιλάτα λευκά sneakers, για να είναι το στιλ σου τόσο σοφιστικέ όσο και cool.

Η επόμενη επιλογή που σου προτείνουμε έχει χρώμα! Οι λόγοι που το λατρεύουμε είναι πολλοί: μας φτιάχνει τη διάθεση, κάνει statementκαι ζωηρεύει το lookμας. Η απόχρωση που θα δεις παντού φέτος είναι η πορτοκαλί, γι’ αυτό σου συστήνουμε να μεριμνήσεις γρήγορα και να εντάξεις στη συλλογή σου ένα burntorangeπαντελόνι σε widelegγραμμή. Συνδύασέ το με ένα off-whitecroptopκαι χρωματιστά πέδιλα για ένα fashionableσύνολο που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Από τη χρωματική παλέτα της ντουλάπας σου δεν μπορούν να λείπουν και τα neutralitemsπου δε χάνουν τη δυναμική τους σε καμία εποχή. Για άψογη εμφάνιση στο γραφείο και στην έξοδό σου αργότερα, διάλεξε μια μπεζ βερμούδαμε μια κρεμ μπλούζα με διάτρητη πλέξη, suedeμπότεςκαι πρόσθεσε ένα εμπριμέ φουλάρι σε γήινους τόνους.Αυτό είναι το αξεσουάρπου θα κάνει τη διαφορά,αφού αν η βραδιά συνεχίσει μέχρι αργά,μπορείς να αφαιρέσεις την μπλούζα και να μετατρέψεις το φουλάρι σου σε ένα sexytop με δυο-τρεις κινήσεις!

Οι βόλτες μετά το γραφείο είναι αναγκαίες, για να αποφορτίζεις την ημέρα σου και να τηνολοκληρώνεις με όμορφες στιγμές. Ξεκίνα, λοιπόν, το πρωί συνθέτοντας το σωστό outfitκαι μηχάνεις ευκαιρίες!

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments