Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δράκος: “Οι παράγοντες πρέπει να δουν τις υποδομές”

Δράκος: “Οι παράγοντες πρέπει να δουν τις υποδομές”

0
Dodekanisos

Την άποψη πως είναι αναγκαίο οι παράγοντες να κοιτάξουν περισσότερο τις υποδομές εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο Λευτέρης Δράκος. Ο έμπειρος παίκτης μεταξύ άλλων τόνισε τα ακόλουθα:
«Το τοπικό μας πρωτάθλημα είναι το πιο δυνατό που υπάρχει στην Ελλάδα και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Εξαρτάται από το τι θέλουμε να έχουμε. Από τη στιγμή που θέλουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αυτού του επιπέδου είναι απολύτως λογικό να γίνονται οι μεταγραφές και να ξοδεύονται χρήματα. Αν δεν επιθυμούμε ένα τέτοιο πρωτάθλημα, πρέπει να πάμε σε καθαρά ερασιτεχνικά επίπεδα τα οποία θα γίνονται κάτω από άλλες προϋποθέσεις. Εξαρτάται από τους παράγοντες καθαρά. Αυτό που έχω να πω εγώ και να το θέσω ως προβληματισμό είναι το εξής. Αν αυτή τη στιγμή φτιάξουμε μια ομάδα με παίκτες άνω των 35 ετών μόνο, θα υπάρχει ομάδα που θα μπορέσει να μας αντιμετωπίσει και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα; Η απάντηση προφανέστατα είναι όχι, δεν θα υπάρχει. Αυτό δεν είναι καλό, είναι προβληματικό. Δυστυχώς δεν βγαίνουν παίκτες πλέον και αυτό πρέπει να αλλάξει. Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να κάνουν οι παράγοντες και οι ομάδες είναι να κοιτάξουν πρώτα τις Ακαδημίες τους και από εκεί και πέρα ό,τι περισσεύει να πηγαίνει στην πρώτη ομάδα».

«Κρέμασε» τα παπούτσια του
Ο Ηρακλής Μαριτσών ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιρικός σταθμός για τον Λευτέρη Δράκο. Όπως ο ίδιος είπε, δεν θα αγωνιστεί ξανά τη νέα χρονιά καθώς έχει πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments