Δωριέας: “Γιατί δεν ερωτηθήκαμε;”

0

Aνακοίνωση μέσω της οποίας απαντάει στις προθέσεις του αντιδημάρχου Στράτου Καρίκη σχετικά με το ιστορικό γήπεδο μπάσκετ του Δωριέα, εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου. Οι “κιτρινόμαυροι” μεταξύ άλλων εκφράζουν την απορία τους ως την αγνόηση που έτυχαν από τον Στράτο Καρίκη σχετικά με τον χώρο που ανήκει στον σύλλογο. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Πέσαμε από τα σύννεφα διαβάζοντας την ανακοίνωση του αντιδημάρχου Στράτου Καρίκη, μέσω της οποίας ενημερωθήκαμε για την μεγάλη του ευαισθησία σχετικά με τον αθλητισμό της περιοχής μας, αλλά και το ιστορικό γήπεδο μπάσκετ του συλλόγου μας. Είναι απορίας άξιο βέβαια, πως δεν μπήκε στον κόπο να έρθει πρώτα σε επικοινωνία μαζί μας, ως είθισται , μιας και ο χώρος ανήκει στον ιστορικό Δωριέα, προκειμένου να μας ενημερώσει για τις προθέσεις του για συνεργασία. Θα μπορούσε ωστόσο αυτή η μεγάλη του αγωνία περί της αθλούμενης νεολαίας στην πόλη μας ,να ξεκινήσει από χώρους που ανήκουν στο Δήμο όπως για παράδειγμα το γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή της Ανάληψης, το οποίο δυστυχώς έχει μετατραπεί σε στέκι χρηστών και παραβατικών και αυτό δε είναι κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και από τις παρακάτω εικόνες.

Σας κάνουμε γνωστό ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε μέρος σε γαϊτανάκι δημοσιεύσεων , παρόλο που διανύουμε περίοδο Απόκρεων. Είμαστε όμως ανοιχτοί σε κάθε διάλογο και πρόταση, για το καλό του αθλητισμού στην πόλη μας , εδώ και 96 χρόνια.
Καλές Απόκριες.

Όταν τελειώσουν οι Απόκριες ας βγάλουν την μάσκα ,αυτοί που είναι πίσω από την επιστολή Καρίκη, άλλωστε μας είναι γνωστοί”.

Φωτογραφίες του γηπέδου της Ανάληψης