Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα ΔΟΠΑΡ: “Επιτυχημένο το τουρνουά των Ιπποτών”

ΔΟΠΑΡ: “Επιτυχημένο το τουρνουά των Ιπποτών”

0
Dodekanisos

Από τον ΔΟΠΑΡ πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, τη δεύτερη εβδομάδα
του Πάσχα, το Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου των «Ιπποτών».
Η μεγάλη συμμετοχή ομάδων, η τεράστια προσέλευση των φιλάθλων και
ο ενθουσιασμός των παιδιών, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της διοργάνωσης, που είναι πλέον θεσμός και που κάθε χρόνο διοργανώνεται όλο και καλύτερα.

Ιδιαίτερα χαρούμενος κι ευχαριστημένος από τη διεξαγωγή του Διεθνούς Τουρνουά, έμεινε ο πρόεδρος του συνδιοργανωτή ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανος Κυριαζής. Αναφερόμενος στην όλη διοργάνωση, τόνισε:

«Θέλω να συγχαρώ όλους όσους συμμετείχαν στο 6ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου των «Ιπποτών» (“6th Cup of Rodos Knights”),
που διοργανώθηκε στη μνήμη των γονιών του Γιώργου Δανά, Στέργου και Ελπίδας.
Ένα τουρνουά που το αγάπησαν οι ομάδες της Ρόδου, πολλές ΠΑΕ της Ελλάδας, όπως και ομάδες του εξωτερικού. Σκοπός του ήταν, η ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση και η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών (ευ αγωνίζεσθαι).
Η προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων και παιδιών και ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπεύθυνων. Η επίσκεψη στο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων ως ένας εξαιρετικός τουριστικός προορισμός, έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν, τις ομορφιές του τόπου μας, την φιλοξενία μας και τον πολιτισμό μας.
Ο ΔΟΠΑΡ και κατ΄ επέκταση ο Δήμος Ρόδου, στηρίζει την σπουδαία αυτή γιορτή του αθλητισμού, που έχει πάντα να προσφέρει πολλά στη νεολαία και στο μέλλον του ποδοσφαίρου»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments