Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δόξα Ψ. – Άρης Αρχ. 0 – 4

Δόξα Ψ. – Άρης Αρχ. 0 – 4

0
aris arxaggelou
Dodekanisos

Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ο Άρης Αρχαγγέλου κέρδισε μέσα την Δόξα με 4 – 0 μέσα στην Ψίνθο σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι. Σε μεγάλη ημέρα ήταν ο Κολιοκώστας ο οποίος σημείωσε και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του. Οι «κιτρινόμαυροι» του Μιχάλη Χαρίτου είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και για μια ακόμα φορά έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Στο 18’ από συρτή σέντρα του Μπαϊρακτάρη, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ι. Μπαρμπαντώνη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Κολιοκώστας (0 – 1). Στο 21’ ο Μπαϊρακτάρης και πάλι μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή, έκανε προσποίηση στον Χρ. Μπαρμπαντώνη και η μπάλα χτύπησε στο χέρι του. Ο διαιτητής έδωσε και πάλι πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κολιοκώστας και πάλι ( 0 – 2). Στο 73’ από κόρνερ του Β. Φαρμακαλή οι αμυντικοί έδιωξαν τη μπάλα όμως ο Ντίρος κέρδισε την κόντρα και ο Κολιοκώστας έκανε το 0 – 3. Το 0 – 4 διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης στο 77’ με πλασέ μετά από σέντρα του Ντίρου
Στο 52’ ο Κωστάκης ανέτρεψε τον Λαουδίκο και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για τους γηπεδούχους το οποίο όμως έχασε ο Οχτάρας (μπλόκαρε τη μπάλα ο Χρυσανθής).
Διαιτητής ήταν ο Θωμάς Πατσιόπουλος
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΟΞΑ: Τόππος (Στεργενάκης), Ι. Μπαρμπαντώνης. Γ, Κωστομοίρης,. Μαστόρου, Χρ, Μπαερμπαντώνης, Παστός, Μπατέστας, Μ. Πλύγκος, Γ. Τσούλλος, Β. Ορφανός, Οχτάρας (Έπαιξαν και οι Κωστομοίρης Δ., Καλόψυχος, Σαράντης, Λαουδίκος, Στελλάς και Γ. Θ. Τσούλλος)
ΑΡΗΣ: Χρυσανθής, Ντελέρνο, Σταμούλης, Κωστάκης, Νικήτας,. Χατζηνικόλας, Κοντόγιαννος, Κολιοκώστας, Μπαϊρακτάρης, Παπαοικονόμου, Μάλλιος (Έπαιξαν και οι Β. Φαρμακαλής, Δημητριάδης Νίκος, Ντίρος, Γεωργάς, Ζαρκαδούλας, Κωτσίκος, Μπαρμπαντώνης και Γιαννιού)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments