Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δόξα με τρία …αστέρια

Δόξα με τρία …αστέρια

0
DSCN1419
Dodekanisos
Οι βαθμοί ως γνωστόν κατακτώνται  μέσα στο αγωνιστικό χώρο και η Δόξα Ψ. τους πήρε εύκολα από την ομάδα του Ανταγόρα ,όμως ο κόσμος της συνεχίζει να έχει κακή νοοτροπία που ήταν αδικαιολόγητη στο συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς ο αντίπαλος πέρναν του ότι είναι γενικά χαμηλών τόνων και δεν δημιουργεί ποτέ προβλήματα,έχει και έναν προπονητή που δεν συνηθίζει να διαμαρτύρεται και να παραπονιέται ούτε ακόμα και όταν αδικείται.
Στα καθαρά αγωνιστικά τώρα οι γηπεδούχοι με καλή κατά διαστήματα κυκλοφορία της μπάλας κατάφεραν να προηγηθούν πρώτοι, ενώ δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου από την ομάδα του Ανταγόρα που εκτός του ότι αντιμετωπίζει προβλήματα ποικίλης φύσεως, παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες βασικών της παιχτών όπως είπε και ο προπονητής κ. Μήτρου. Στην επανάληψη πάντως οι φιλοξενούμενοι έδειξαν σημάδια βελτίωσης και ενώ διεκδικούσαν με περισσότερο πάθος τη μπάλα και κυνηγούσαν να κλείσουν τη “ψαλίδα” του σκορ δεν τα κατάφεραν, αφού η καλοστημένη ομάδα της Δόξας εξουδετέρωνε τις χλιαρές απειλές που δεχόταν κυρίως από στημένες φάσεις. Το 3-0 του πρώτου μέρους έμελλε να είναι και το τελικό σκορ το οποίο ανέδειξε νικητές τους γηπεδούχους που σίγουρα πρόσθεσαν μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αξίζει να αναφέρουμε πως εξαιρετική παρουσία στο παιχνίδι είχε ο Γιώργος Στάππα που παρ’ ότι τραυματίστηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου , δέχθηκε την φροντίδα του γιατρού Μιχαηλίδη και συνέχισε να αγωνίζεται κανονικά. Πάντως σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το χέρι του έμπειρου ποδοσφαιριστή δεν έχει καλή κλινική εικόνα και πρέπει να το κοιτάξει τις επόμενες μέρες. Τέλος να αναφέρουμε ότι γύρω στο 85′ από ένα μαρκάρισμα λίγο έλειψε να μετατραπεί ο αγωνιστικός χώρος σε “ρινγκ” καθώς ο Λυριστής ήρθε σε κόντρα με τον Ερλάντο και χρειάστηκε η παρέμβαση του διαιτητή και των προπονητών για να ηρεμήσουν τα “πνέυματα” με τον τελευταίο να αντικρίζει τη κίτρινη κάρτα.

Φάσεις / γκολ
4′ Από ένα λάθος της άμυνας , ο Στάππας έγινε κάτοχος της μπάλας και με ωραία προσποίηση μέσα στην περιοχή άνοιξε το σκορ 1-0.
11′ Ο Παπανικολάου έκανε σέντρα- σουτ από πλάγια θέση και ο Χρυσανθής πετάχτηκε για να αποκρούσει, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να αλλάξει πορεία στη μπάλα και να την στρώσει στον Μήτρου που έκανε τη κεφαλιά στέλνοντας την πάνω από τα δοκάρια.
25′ Με τα ακροδάχτυλα απόκρουσε ο Καλσάτος το απευθείας κόρνερ του Ορφανού από δεξιά.
32′ Μετά από κόντρες μέσα στην περιοχή, ευνοήθηκε ο Μπαρμπαντώνης που με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε δύο τα τερματα για την ομάδα του, 2-0.
45′ Μετά από κόρνερ του Ορφανού από δεξιά, ο Moσχής με κεφαλιά από κοντά έκανε το 3-0.
66′ Δίπλα από το αριστερό δοκάρι πέρασε το χλιαρό σουτ του Μέμα μέσα από την περιοχή.
68′ Σταθερά απόκρουσε ο Χρυσανθής το απευθείας φάουλ του Ερνάλντο.
86′ Μετά από ωραίο συνδυασμό του Ορφανού με τον Στάππα, ο Λυριστής εξ επαφής δε μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Μπαρμπαντώνης, Στάππας, Ορφανός ενώ από τους φιλοξενούμενους πολύ καλοί ήταν οι Ερλάντο, Μέμμα, Παπανικολάου.

Καλή η διαιτησία του Ωραιόπουλου, Κοσκινά, Μακρή.

Δόξα Ψ.: Χρυσανθής, Στελλάς(73′ Κωστομοίρης Δ.), Κυριαζής(21′ Λυριστής), Βιτσέντζος, Τσούλλος Γ.Θ., Μοσχής(62′ Τσοπάνογλου), Μπατέστας, Μπαρμπαντώνης Χ., Στάππας, Σταμούλης, Ορφανός Β.

Ανταγόρας: Καλσάτος, Θεοδώρου, Μπάση, Λαζαρίδης, Ξυπολιτάς, Ερνάλντο, Μέμα, Μήτρου, Παπανικολάου(59′ Κεφαλιανός), Στεργαλλάς(46′ Νομικός), Πλατέλλας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments