Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Δοκιμή» δυο παικτών στον Ιάλυσο!

«Δοκιμή» δυο παικτών στον Ιάλυσο!

0
ialisos efklis filiko
Dodekanisos

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα, ο Ιάλυσος επικράτησε του Ευκλή Σορωνής με 2 – 1. Το παιχνίδι φιλοξενήθηκε στο ενωσιακό γήπεδο και είχε διάρκεια 70 λεπτών (35΄ ανά ημίχρονο). Ο Μάρκος Στεφανίδης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του ενώ δοκιμάστηκε και ο 18χρονος Τζουμάκας Δημήτρης( προηγούμενη ομάδα του η Γλυφάδα), ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία και προσαρμόστηκε γρήγορα στο παιχνίδι των «ερυθροκίτρινων». Το ίδιο συνέβη και με τον Αντώνη Ρίκα, ο οποίος είναι ελεύθερος, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της Ξάνθης και της ΑΕΚ.Επίσης και οι νεαροί παίκτες του Ιάλυσου έδειξαν να αφομοιώνουν εκείνα που τους λέει ο προπονητής τους, βρίσκονται σε καλό δρόμο και από τους ίδιους εξαρτάται αν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στους αγώνες του πρωταθλήματος.
Ο Ιάλυσος προηγήθηκε 1-0 στο 10΄ με κοντινό πλασέ του Χατζηφούντα και στο 34΄ πάλι ο ίδιος παίκτης με έυστοχο χτύπημα πέναλτι πέτυχε το 2-0. Στο 63΄ο Ευκλής μείωσε με σουτ του Γεωργαντά. Νωρίτερα(32΄) ο Χτζηφούνατς με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Σαμολαδά.
Διαιτησία Καραγιάννης-Τσέτσος-Ροδίτης.
ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Παφιάκης, Χατηπέτρος, Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Σταυλάς, Ρεκλείτης, Καρπαθάκης, Παπασπύρος, Χατζηφούντας, Τζουμάκας.
Επίσης από το 36΄έπαιξαν και οι Σπανός, Μουστάκας, Κρεκούκιας, Αζεμάϊ, Αχείμαστος, Ζαλογιάννης, Ρίκα.
ΕΥΚΛΗΣ: Σαμολαδάς, Κορκίδας, Λαός, Τομάζος, Σχοινάκης, Σιαναβέλης, Χατζηκυριάκος, Μαντικός, Λενιού, Μπερετούλης, Γεωργαντάς.
Επίσης έπαιξε και ο Ζερβός

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments