Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Δοκιμάζεται ο Walidjo (pics)

Δοκιμάζεται ο Walidjo (pics)

0
walidjo ibrahim
Dodekanisos

Με μοναδικό απόντα τον Δημήτρη Σταυλά συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ιάλυσου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη, ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα(24/10) για να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά η ομάδα του νησιού μας.
Ο Ηλιάς Φυντάνης με τους συνεργάτες του Κατσανίκα και Μουστάκα, ουσιαστικά έπιασαν δουλειά από χθες με τους παίκτες τους και χαλαρή προπόνηση, ενώ σήμερα το πρόγραμμα ήταν φορτωμένο με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής. Στην προπόνηση πήρε μέρος και ο 27χρονος Καμερουνέζος αμυντικός Ibrahim Walidjo, ο οποίος αν ικανοποιήσει με την αγωνιστική του κατάσταση και ικανότητα τον τεχνικό του Ιάλυσου, τότε θα δοθεί το πράσινο φως για την απόκτηση του και να γίνουν γρήγορες ενέργειες για την έκδοση του δελτίου του και να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι στο Παγκρήτιο.
Το κλίμα στους «ερυθροκίτρινους» είναι πολύ καλό, άριστη διάθεση από τους παίκτες για προπόνηση και ίσως μια κρυφή αισιοδοξία πως κάτι θετικό θα αποκομίσουν από το ματς με τον Εργοτέλη στην Κρήτη.

 {yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2016_2017/ialisos/walidjo_proponisi] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments