Αρχική Αθλητικά νέα Τζόκοβιτς: Αβέβαιος αν θα ταξιδέψει στη Μελβούρνη λόγω του εμβολίου!

Τζόκοβιτς: Αβέβαιος αν θα ταξιδέψει στη Μελβούρνη λόγω του εμβολίου!

1
CREDIT:GETTY IMAGES
Dodekanisos

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, εμφανίστηκε αβέβαιος για το αν θα συμμετάσχει στο Australian Open. Eνώ αρνήθηκε να αποκαλύψει εάν έχει εμβολιαστεί ή όχι κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το «sport24.gr», ο Τζόκοβιτς μιλώντας στην εφημερίδα Blic, αποκάλυψε ότι δεν έχει γνωρίζει ακόμα αν θα συμμετάσχει ή όχι στο νέο Australian Open. Ο λόγος είναι ότι οι Αυστραλοί σκέφτονται να επιβάλουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Οι δηλώσεις του Τζόκοβιτς

«Τα πράγματα έχουν ως εξής. Ακόμα δεν ξέρω αν θα πάω στη Μελβούρνη», τόνισε αρχικά ο νούμερο ένα τενίστας στον κόσμο, ο οποίος πρόσθεσε:

«Δεν θα αποκαλύψω την κατάστασή μου είτε έχω εμβολιαστεί είτε όχι, είναι κάτι ιδιωτικό. Οι άνθρωποι υπερβαίνουν τα όρια, παίρνοντας το ελεύθερο να κάνουν ερωτήσεις και να κρίνουν ένα άτομο. Ό, τι και να πεις ”ναι, όχι, ίσως, το σκέφτομαι”, εκείνοι θα το εκμεταλλευτούν. Φυσικά και θέλω να πάω, στην Αυστραλία. Είναι το πιο επιτυχημένο τουρνουά Grand Slam (σ.σ. ο Σέρβος μετράει αισίως εννιά κατακτήσεις). Θέλω να αγωνιστώ, μου αρέσει αυτό το άθλημα και εξακολουθώ να έχω κίνητρο.

Παρακολουθώ την κατάσταση σχετικά με το Australian Open και καταλαβαίνω ότι η τελική απόφαση (σ.σ. σχετικά με τους περιορισμούς που σχετίζονται με τον κορονοϊό) θα ληφθεί σε δύο εβδομάδες. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν πολλοί περιορισμοί όπως φέτος. Αλλά αμφιβάλλω για το ότι θα υπάρξουν πάρα πολλές αλλαγές.

Ο προπονητής μου, ο οποίος βρίσκεται σε επαφή με την Ομοσπονδία της Αυστραλίας, μου μετέφερε ότι προσπαθούν να βελτιώσουν τις συνθήκες για όλους. Τόσο για εκείνους που έχουν εμβολιαστεί όσο και για αυτούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο», κατέληξε. 

Ποιοι είναι οι κανόνες του Australian Open 2022;

Οι Αρχές της Αυστραλίας και οι διοργανωτές δεν έχουν ακόμη αποφασίσει ποια μέτρα κατά του κορονοϊού θα χρησιμοποιηθούν για τη διεξαγωγή του Australian Open 2022. Κυβερνητικοί αξιωματούχοι τόνισαν πρόσφατα ότι μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι τενίστες θα μπορούν να ταξιδέψουν στη Μελβούρνη. Με τα τωρινά δεδομένα, όλοι οι αθλητές πρέπει να φτάσουν τουλάχιστον 14 ημέρες πριν από την έναρξη του τουρνουά (17 Ιανουαρίου). Αντί για την καραντίνα του ξενοδοχείου το 2021, θα πρέπει να υπάρχει μια νέα ιδέα για φούσκα στην οποία οι σταρ του τένις θα απολαμβάνουν περισσότερη ελευθερία. Πώς ακριβώς μοιάζει αυτή η έννοια είναι ακόμα άγνωστο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] των αθλητών του τένις. Μάλιστα, ο Σέρβος τενίστας, είχε εμφανιστεί αβέβαιος για το αν θα συμμετάσχει στο A…. Eνώ είχε αρνηθεί να αποκαλύψει εάν έχει εμβολιαστεί ή […]