Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Διπλό βάθρο για τους αθλητές του Ικάρου!

Διπλό βάθρο για τους αθλητές του Ικάρου!

0
moto cross
Dodekanisos

Με διπλό βάθρο για τους αθλητές του ΙΚΑΡΟΥ ολοκληρώθηκε ο 6ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MοtoCross στην Κοζάνη.
Ο Άρης Τσαρνάς και ο Νίκος Λυρίου, ανέβηκαν αντίστοιχα στο 2ο και το 3ο σκαλί του βάθρου μετά από πολύ καλή εμφάνιση σε όλο το διήμερο του αγώνα.
Στο 1ο σκέλος του αγώνα είχαμε πολύ καλή εκκίνηση από το Νίκο Λυρίου ο οποίος για 3 γυρους ακολουθούσε τον προτωπόρο του πρωταθλήματος Παναγιώτη Κουζή ρόδα με ρόδα. Ο Άρης Τσαρνάς έκανε κακή εκκίνηση και έφυγε τελευταίος ενώ μετά τον 3ο γύρο οδηγούσε χωρίς φρένα στον πίσω τροχό. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Νίκος άρχισε να χάνει δύναμη με αποτέλεσμα να τον περάσουν άλλοι αθλητές και το κακό ολοκληρώθηκε με μια ανώδυνη πτώση. Με την ολοκλήρωση του Σκέλους είχαμε το άΑρη Τσαρνά στην 3η και τον Νίκο στην 7η, 2η και 6η αντίστοιχα της βαθμολογούμενης κατάταξης αφού ο δεύτερος της κατάταξης Βούλγαρος αθλητής Iliovski Hristian δεν μετράει στην Βαθμολογία.
Στο 2ο σκέλος τα πράγματα κύλισαν χωρίς απρόοπτα με τον Άρη να παίρνει την 3η και το Νίκο την 4η θέση, 2 και 3η αντίστοιχα της βαθμολογούμενης κατάταξης.
Η Αποστολή του ΙΚΑΡΟΥ αναλυτικά:
ΛΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ #161 κατηγορία ΜΧ1
YAMAHA YZF 450
YAMAHA RACING VGR TEAM, MILONIDIS ELASTIKA, MB RACING, MOTOMIKE, HPRINT, BIGBALLSMX, SUPER CYB.EX, RODOS SPEED LINE, LYRIOU MOTO SHOP, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, CROSSX RACING
ΤΣΑΡΝΑΣ ΑΡΗΣ #91 κατηγορία ΜΧ1
HUSQVARNA FC 450
KTM SOUTH EAST EUROPE, PAPANIKOLAKIS.GR, MICHELIN
Μεγάλος Χορηγός του ΙΚΑΡΟΥ είναι η εταιρεία BLUE STAR FERRIES
Επόμενος και τελευταίος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στις 25&26 Ιουνίου στα Γιαννιτσά

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments