Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Διπλό» του Αντίμαχου στο Ενωσιακό

«Διπλό» του Αντίμαχου στο Ενωσιακό

0
antimaxos
Dodekanisos

Με το παιχνίδι του Αντίμαχου κόντρα στον Διαγόρα Βατίου που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο, έπεσε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι Κώοι κέρδισαν με 2 – 1 χάρις σε ένα τέρματα που σημείωσε ο Ντινώρης στις καθυστερήσεις. Συνολικά, ο Αντίμαχος ήταν καλύτερος σαν ομάδα και έδειξε να θέλει περισσότερο τη νίκη. Ο Διαγόρας Βατίου εμφανίστηκε για μια ακόμα φορά νωθρός. Το σκορ άνοιξε ο Σκαλέρης στο 32’ (με κεφαλιά από κοντά). Στο 75’ ο Γιαννακόπουλος ισοφάρισε σε 1 – 1 και στο 92’ ο Ντινώρης με γυριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2. Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σταμάτης Αντωνάς (Ορφανός, Καλκαβούρας). Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Αναστασάς, Ζωάννου Ι, Μοσχής, Γιαννακόπουλος, Μοσκιού (17’ λ.τ. Ζωάννου Μ.), Ζουρούδης, Παπαδόπουλος, Φτάκλας (62′ Παπουρδάνος Α.), Ντόστι, Κώστας, Παπουρδάνος Α.
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιαούδης, Παπαδόπουλος, Καράλιαμης (80′ Χατζησεβαστός Σ.), Πέτκας, Βακουφτσής, Χατζησεβαστός Χ., Συνεσίου Γ, Ζερβός (66′ Ντινώρης), Τσατσακλάς (66′ Βλαντιμίροφ), Σκαλέρης, Φορτσέτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments