Αρχική Προγνωστικά Διπλό στο 1.85

Διπλό στο 1.85

0
clubrugge
Dodekanisos

Στη σέντρα βρίσκονται πλέον η Β’ Γαλλίας και το πρωτάθλημα του Βελγίου και μόνο στο foxbet.gr θα βρείτε τα εγκυρότερα νέα των ομάδων, αλλά και παρουσίαση-αφιερώματα για τα πρωταθλήματα που ξεκινούν. Και φυσικά, τα κορυφαία προγνωστικά.

Μαλίν – Κλαμπ Μπριζ

Μαλίν

Βυθισμένη στη μετριότητα και την περσινή σεζόν, τερμάτισε μόλις 10η, ενώ και στα πλέι-οφ ΙΙ παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών, χάνοντας από νωρίς έτσι κάθε ελπίδα για το πολυπόθητο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Κλαμπ Μπριζ

Εγραψε ιστορία πέρυσι επιστρέφοντας στην κορυφή έπειτα από έντεκα ολόκληρα χρόνια. Θετικά ξεκίνησε και η φετινή σεζόν καθώς το περασμένο Σάββατο, στον τελικό του Σούπερ Καπ, επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Σταντάρ.

Γκαζελέκ – Μπρεστ

 

Γκαζελέκ

 

Θα προσπαθήσει να ξανανέβει στην πρώτη κατηγορία αλλά θα πρέπει πρώτα ο νέος της προπονητής Ζαν Λικ Βανουτσί να δέσει τους αρκετούς νέους παίκτες που έχει στο υλικό του. 

 

Μπρεστ

 

Με αλλαγές στα πάντα όλα ελπίζει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα που σύντομα θα τη φέρει στην πρώτη κατηγορία. Πρόεδρος, προπονητής, αρκετοί παίκτες που ήρθαν κι έφυγαν και νέο προπονητήριο οσονούπω, είναι τα νέα από την ομάδα της Βρετάνης. 

Διαβάστε στο foxbet.gr τα εγκυρότερα νέα των ομάδων από τα πρωταθλήματα που ξεκινούν και από όσα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments