Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Διπλό στην Αρχίπολη για την Κύπρο

Διπλό στην Αρχίπολη για την Κύπρο

0
DSC09129
Dodekanisos

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ η Κύπρος έφτασε στην ανατροπή και με 2-1 πήρε σπουδαίο τρίποντο εκτός έδρας του Εθνικού Αρχίπολης στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Καλυτερα ξεκινησαν οι γηπεδούχοι στο ματς και στο 18΄ πήραν το προβάδισμα με κοντινό πλασέ του Βαρέλη. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές φτάνοντας στην ισοφάρησει στο 25΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Νίκα ενώ στο 42΄ έκαναν την μεγάλη ανατροπή με δυνατό σουτ του Αγγελάκη. Στην επανάληψη η Κύπρος είχε τον έλεγχο χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να ανεβάσει το δίχτυ του σκορ. Από την άλλη πλευρά ο Εθνικός προσπάθησε να κερδίσει κάτι απο το ματς με κάποια μακρινά σουτ χωρις επιτυχία.
Διαιτήτευσε ο κ.Κυρίτσης (Σταυρούλιας, Σάββενας)
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καρπαθάκης, Μπαρμπαντώνης, Θυριάκης, Αλευρόπουλος, Λυριστής, Χατζηνικόλας(74΄Κουφός), Μποσινας, Μαυριός, Παπανθύμου, Κρεκούκιας, Βαρέλης
ΚΥΠΡΟΣ: Πεστλίκης, Παναγιώτου, Τσίρκος, Τόσκα, Μάχλης, Αλαφάκης, Κιάρρι(64΄λ.τρ.Τσακμακίδης),Αγγελάκης, Νίκας(71΄Καραμπάτζος), Χατζηκωσταντής, Γκλάβας(88΄Καρτάλης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments