Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Διπλό» ο Ιάλυσος στην Κρεμαστή

«Διπλό» ο Ιάλυσος στην Κρεμαστή

0
4
Dodekanisos
Του Χρήστου Γρουίτση

Νικηφόρα πέρασε από την έδρα του Φοίβου Κρεμαστής η Αναγέννηση Ιάλυσος επικρατώντας με 3-0 στην «αυλαία» των δύο ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Οι δύο προπονητές, Γιώργος Σάββενας και Νίκος Μαντικός, χρησιμοποίησαν αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο ματς, οι οποίοι με την απόδοση τους, τους άφησαν ικανοποιημένους. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο με βάση την εικόνα του παιχνιδιού και αφού η Αναγέννηση Ιάλυσος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, ενώ δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει μακριά από την εστία της τους επιθετικούς του Φοίβου.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
9’ Σέντρα του Δράκου από δεξιά, σουτ στην κίνηση του Ντόστι από καλή θέση, η μπάλα έφυγε άουτ.
11’ Κάθετη πάσα του Κουδούνη στον Ντούλε, ο οποίος σούταρε, όμως ο Ζουρδής απέκρουσε.
17’ ΓΚΟΛ! Δυνατό σουτ του Παφιάκη έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνιά του Στεργενάκη για το 0-1.
27’ Προσωπική ενέργεια του Δράκου από αριστερά και διαγώνιο σουτ, το οποίο όμως πέρασε άουτ.
29’ Μπαλιά 3ο μέτρων του Παφιάκη προς τον Στεργιόπουλο, ο οποίος προσπάθησε να πλασάρει τον Στεργενάκη που είχε βγει, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε μόλις πάνω από τα δοκάρια.
31’ ΓΚΟΛ! Εκπληκτικό σουτ του νεαρού Ζωάννου έξω από την περιοχή, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Φοίβου με τον Στεργιόπουλο στην επαναφορά να ανατρέπεται από τον γκολκίπερ του Φοίβου και τον κ. Μίαρη να καταλογίζει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζωάννου, που ευστόχησε κάνοντας το 0-2.
40’ Εκτέλεση φάουλ του Βασιλείου, ο Δράκος πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
43’ Έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Μπιγκό με πάσα στον Παφιάκη μέσα στην περιοχή, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Στεργενάκης.
54’ Πάσα του Δημητρόπουλου στον Δράκο στο ύψος του πέναλτι, το σουτ του επιθετικού του Φοίβου έφυγε άουτ./
66’ Μπαλιά του Γαιτάνου στον Σάλιβαν, ο οποίος κατέβασε τη μπάλα και σούταρε αστοχώντας.
68’ Σέντρα του Σάλιβαν από δεξιά, ο Κρομύδας έκανε το πλασέ στην κίνηση χωρίς να καταφέρει να βρει στόχο.
71’ Ο Σταυλάς ελίχθηκε έξω από την περιοχή, πέρασε τρεις αντιπάλους, όμως το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
81’ Προσωπική ενέργεια και σουτ του Σάλιβαν, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
86’ ΓΚΟΛ! Μπαλιά του Κρομμύδα στην πλάτη της άμυνας του Φοίβου, ο Σάλιβαν έκανε το κοντρόλ και με ψύχραιμο πλασέ σημείωσε το τελικό 0-3.
*Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του Μανώλη Μίαρη (Κακάνης, Ντόκος).
Φοίβος Κρεμαστής: Στεργενάκης, Τσουβαλάς, Βασιλείου, Χαρικιόπουλος (46’ Δημητρόπουλος), Χριστοδούλου, Στρατής (46’ Ορφανίδης), Κουδούνης (60’ Πεταυράκης), Ντούλε, Λ. Δράκος, Μπούτσκα, Ντόστι
Αναγέννηση Ιάλυσος: Ζουρδής, Μαλλιάκας, Σαχίνης, Ζωάννου (57’ Σταυλάς), Πιτσουρδάκης, Κρομύδας, Παφιάκης (46’ Κουλουμπράκης), Μπιγκό, Σάλιβαν, Λουκίσσαας (46’ Γαιτάνος), Στεργιόπουλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments