Αρχική Uncategorized Διπλό με κάλυψη η Τίγκρες

Διπλό με κάλυψη η Τίγκρες

0
tigkres
Dodekanisos

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.gr. Κρατάμε σήμερα στα χέρια μας το πρώτο μεγάλο κουπόνι της φετινής χρονιάς. Πρεμιέρα για Premier League, Primera Division και φυσικά τη δική μας Superleague, που φέτος είναι ανανεωμένη, καθώς θα περιλαμβάνει 18 ομάδες με εννέα αγώνες που θα χωρίζονται 3 το Σάββατο, 5 την Κυριακή και ένας τη Δευτέρα.

Αρχίζουμε με τα σημερινά μας προγνωστικά και το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το «Διπλό» Draw No Bet της Τίγκρες κόντρα στη Σάντος Λαγκούνα σε απόδοση 2.00. Οι οπαδοί των φιλοξενούμενων ετοιμάζουν «εκστρατεία» για το ντέρμπι του Βορρά με τη Σάντος Λαγκούνα. Οι πληροφορίες από το Μεξικό αναφέρουν ότι ίσως να φτάσουν ακόμη και τους 15.000! Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να ξεκίνησαν με δύο ήττες από Μονάρκας και Πατσούκα, ωστόσο ακολούθησαν δύο σερί νίκες κόντρα σε Πούμας και Μοντερέι, επιτυχίες που αναπτέρωσαν το ηθικό και την ψυχολογία των παικτών τους ενόψει του ντέρμπι του βορρά με τη Σάντος Λαγκούνα. Άρπαξε την ευκαιρία ο νεαρός στράικερ Πουλίδο, ο οποίος αντικατέστησε τον τραυματία Βίγια στον αγώνα με τη Μοντερέι και σκόραρε δύο φόρες, προβληματίζοντας τον Ρικάρντο Φερέτι για το ποιον θα χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Συνεχίζουμε τα σημερινά μας σημεία με τον Άσσο «Draw No Bet» της Μπόχουμ κόντρα στην Σεντ Πάουλι σε απόδοση 1.70. Το διπλό της Σαν Πάουλι στην Μπόχουμ το 2011, είναι και το μοναδικό στις εννιά επισκέψεις της τα τελευταία 36 χρόνια (5-3-1)! Οι γηπεδούχοι παρά την πρώτη τους ήττα την περασμένη αγωνιστική, βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα. Ακόμα και στην ήττα κόντρα στη Φρανκφούρτη ήταν πολύ καλή. Το 1-0 έγινε στο 10’ παρ’ ό,τι στη συνέχεια κυριάρχησε, δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Θα επιλέξουμε τον «Άσσο» πηγαίνοντας περισσότερο με την έδρα και τη φόρμα. Πάμε στην Α’ Σουηδίας και επιλέγουμε το Χ2 της Σιριάνσκα με αντίπαλο την Έστερ σε απόδοση 1.93. Η τελευταία φορά που η Έστερ υποδέχθηκε τη Συριάνσκα ήταν το 2010 για τη Superettan, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Μεταφερόμαστε στη Δανία όπου κρατάμε το Χ2 της Μπρόντμπι κόντρα στη Μίτιλαντ σε απόδοση 1.91. Τα έξι ισόπαλα μεταξύ τους παιχνίδια την τελευταία δεκαετία, στην έδρα της Μίντιλαντ, έχουν τελειώσει όλα με σκορ 1-1. Περνάμε στη Β’ Βραζιλίας και στην αναμέτρηση Αβάι – Σεάρα όπου έχουμε ξεχωρίσει το Χ2 σε απόδοση 2.17.

Στο Τένις για το ATP Masters Cincinnati Φέντερερ και Ναδάλ κοντράρονται στις 02.00 τα ξημερώματα σε έναν αγώνα που «κλέβει την παράσταση». Εμείς θα πάμε με τον Ελβετό σε απόδοση 4.00.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis. Τέλος, ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για τις Mεταγραφές Ολυμπιακός.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments