Αρχική Αθλητικά νέα «Διπλό» με ανατροπή μετά από 3 χρόνια για τον Παναθηναϊκό

«Διπλό» με ανατροπή μετά από 3 χρόνια για τον Παναθηναϊκό

0
gazzetta.gr
Dodekanisos

Με μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο (η πρώτη έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια), ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές, καθώς επικράτησε της Λαμίας με 3-1 στο «Πανθεσσαλικό» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Πρόκειται για την πρώτη εκτός έδρας νίκη του «τριφυλλιού» στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Αραμπούλι έβαλε μπροστά τη Λαμία στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Παναθηναϊκός (που «έχασε» τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Καρλίτος με τραυματισμό στο 28’) «γύρισε» το ματς με τα τέρματα των Λούντκβιστ, Μακέντα και Μαουρίσιο. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο γήπεδο ο Παναθηναϊκός είχε πανηγυρίσει και τον περασμένο Φεβρουάριο την τελευταία του εκτός έδρας επικράτηση αλλά κόντρα στο Βόλο.

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Μαζουλουξής, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Προβυδάκης, Γκέντσογλου, Μπεχαράνο (73’ Σκόνδρας), Τζανδάρης (18’ λ. τρ. Τάιρον), Μαρτίνεθ, Μανούσος, Αραμπούλι (70’ Τσούκαλος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης (64’ Παλάσιος), Λούντκβιστ (77’ λ. τρ. Μαουρίσιο), Βιτάλ (77’ Αϊτόρ), Καρλίτος (28’ λ. τρ. Μακέντα).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments