Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Διπλό” για ΑΕΡΑ στο “Καλλιπάτειρα”

“Διπλό” για ΑΕΡΑ στο “Καλλιπάτειρα”

0
Dodekanisos

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας πανηγύρισε η ομάδα του ΑΕΡΑ η οποία επικράτησε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» της ΑΕ Κατταβιάς με 2 – 0.

Oι «κόκκινοι» ήταν συνολικά καλύτεροι από τον αντίπαλο τους (και δίκαια έφθασαν στην κατάκτηση των βαθμών), ειδικά στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου διάστημα στο οποίο είχαν τον άνεμο μαζί τους και επέβαλλαν τον ρυθμό τους σκοράροντας και τα δυο τους τέρματα. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πήραν κάποια μέτρα και προσπάθησαν να γίνουν πιο επιθετικοί έχοντας πλέον αυτοί τον άνεμο μαζί τους, ωστόσο δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα στις ελάχιστες φάσεις που τους παρουσιάστηκαν. Ο ΑΕΡΑ στο 65’ έμεινε και με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Μπάρδης (για εξύβριση του «βοηθού» μπροστά από τον πάγκο της ΑΕ Κατταβιάς), γεγονός που οπωσδήποτε έδωσε ένα επιπλέον αβαντάζ στους «κιτρινόμαυρους», αλλά και πάλι η ομάδα του Μανώλη Φρατζή δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική της υπεροχή. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα μέτριο (έως κακό σε αρκετές των περιπτώσεων παιχνίδι) που σίγουρα δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

Στο 23’ μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Τάχος «χώθηκε» ωραία στην άμυνα της ΑΕ Κατταβιάς και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0 – 1.
Στο 35’ μετά από ωραία προσπάθεια του Λυριστή από τα δεξιά και διαγώνιο σουτ διαμορφώθηκε το τελικό 0 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαγιαννίδης (Καραγιάννης, Χατζηαλεξίου). Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα για την αποβολή του Μπάρδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Τσουρούτης, Παγκράτης, Κώτης (67’ Ζαγκότσης), Σαλαμαστράκης, Παπασταμάτης, Μαριεττάκης, Στεργιόπουλος, Κούτσι, Διακάκης, Νασόπουλος, Πάπα
ΑΕΡΑ: Καστανάκης, Γιαννακάκης, Τάχος, Πλύγκος (90’ Αμπαζάϊ), Γαργάλης, Λαδάς (83’ Ροκάϊ), Γκινής, Μπάρδης, Φιλιππάκος (91’ Κωνσταντινίδης), Στεφανής, Λυριστής (68’ Καντής)

Στη φωτογραφία η φάση του πρώτου γκολ του ΑΕΡΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments