Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 “Διπλό” (1 – 4) στην Ηγουμενίτσα για τον Διαγόρα

“Διπλό” (1 – 4) στην Ηγουμενίτσα για τον Διαγόρα

0
φωτο: theball.gr
Dodekanisos

Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει το 2022 ο Διαγόρας. Οι “κυανέρυθροι” επικράτησαν εκτός έδρας του Θεσπρωτού με 4 – 1, κάνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, προσθέτοντας στο ενεργητικό τους τρεις ακόμα πολύτιμους βαθμούς. Μετά την πρώτη μισή ώρα που ο Θεσπρωτός έδειξε να έχει μια υπεροχή, ο Διαγόρας ανέβασε κατά πολύ την απόδοση του, επέβαλλε το ρυθμό τους και έφθασε τελικά σε μια άνετη νίκη. Καθοριστική όπως φάνηκε ήταν η αποβολή του Κωνσταντίνου στο 33′ (για μαρκάρισμα), καθώς οι γηπεδούχοι έμειναν από νωρίς με παίκτη λιγότερο.

Ο παίκτης που αποβλήθηκε είχε προλάβει να ανοίξει το σκορ στο 21′ (1 – 0). Ο Παραστατίδης ανέλαβε δράση και με δυο προσωπικά τέρματα στο 37′ και το 45′ έδωσε το προβάδισμα στο “γηραιό” στο ημίχρονο. Στην επανάληψη, τα πράγματα απλουστεύτηκαν πολύ για τους φιλοξενούμενους. Στο 46′ ο Μανιώτης (πέναλτι) και στο 93′ ο Γκάτα διαμόρφωσαν το τελικό 1- 4.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Τσιμόπουλος, Βασιλάκης (71’ Λύγκας), Γώγος, Ρίζος, Τρομπούκης (62’ Παππάς), Μίγγος, Πανταζέλος, Ρούσης, Δρίτσας (62’ Χατζάκος), Κωνσταντίνου, Αδαμάκης (62’ Μπίκας)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Γαλάνης, Μαγκάκης, Τάτσης, Πετράκης, Μανιώτης, Καραμάνης (60’ Καβαλλιέρι), Παπαϊωάννου (84’ Αντεσίνα), Μπούκας, Παραστατίδης, Τσιαντούλας, Βουργουντζής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments