Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Διπλασίασε τις νίκες του ο Κλεάνθης

Διπλασίασε τις νίκες του ο Κλεάνθης

0
kleanthis evagoras
Dodekanisos

Η ψυχρολουσία που δέχτηκε ο Κλεάνθης στο 3΄από τον Ευγόρα και έμεινε πίσω στο σκόρ(0-1) λειτούργησε θετικά και στο τέλος οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη με 4-2.
Μόλις στο 3΄ ο Ευαγόρας πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Πολυχρόνη αλλά στην συνέχεια ο Κλεάνθης πήρε τα ηνία του αγώνα και στο ημίωρο πέτυχε το 1-1 με γκολ-φάουλ του Κ. Καλημέρη. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθώς πολύ γρήγορα πήραν κεφάλι στο σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κ.Καλημέρη,2-1.Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το κουράγιο και έκαναν το 2-2 στο 66΄ με γκολ-φάουλ του Κούτσι. Η δεύτερη ψυχρολουσία ξύπνησε τους γηπεδούχους και με τον Μεμοτσέλα στο 74΄πέτυχαν το 3-2 ενώ στο 78΄πάλι με τον Κ.Καλημέρη σημείωσαν το 4-2. Οι φιλοξενούμενοι παραπονέθηκαν για το τρίτο γκολ υποστηρίζοντας ότι ο σκόρερ έκανε κοντρόλ με το χέρι και από τις διαμαρτυρίες αποβλήθηκε ο προπονητής Γρηγόρης Σαρρής.
Διατησία: Τσοπανάκης – Ατσικνούδας -Σάββενας.
Κλεάνθης: Ζώης, Σορωνιάτης (70′ Μεμοτσέλα), Κορκίδας, Καρίκης, Γιαννίκος, Καλήμερης Γ., Παπακωνσταντίνου (58′ Ατσίδης), Πολυμένωφ (84′ Χατζησάββας), Μήτρου, Καλημέρης Κ., Κρομύδας.
Ευαγόρας: Νικολέττος, Πισσάς, Κακολύρης, Σαρρής, Τσίπας, Τσιώνης, Γιοβάνι, Πολυχρόνης (23′ λ.τ. Χρυσόπουλος, 84′ Βασιλόπουλος), Ζμας, Κούτσι, Πλασάτης (46′ λ.τ. Χατζηνικόλας).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments