Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Διοξείδιο του άνθρακα: το σύμβολο της νέας τυραννίας

Διοξείδιο του άνθρακα: το σύμβολο της νέας τυραννίας

0
Image by Gerd Altmann from Pixabay
Dodekanisos

Την εποχή των μνημονίων τα σύμβολα του τρόμου και της καθημερινής προπαγάνδας ήταν το δημοσιονομικό έλλειμμα και το δημόσιο χρέος. Τότε έλεγαν του ‘Έλληνες «τεμπέληδες» και ότι «μαζί τα φάγαμε». Και το δίλημμα που έπαιζε καθημερινά στα συστημικά μέσα εξαπάτησης ήταν «μνημόνιο ή χρεοκοπία».

Την εποχή του «Κόβιντ-19» τα σύμβολα του τρόμου και της καθημερινής προπαγάνδας είναι τα κρούσματα, οι διασωληνώσεις και ο αριθμός των θανάτων. Τώρα λένε τους ανεμβολίαστους «ψεκασμένους και ανεύθυνους» και το κυρίαρχο σλόγκαν που παίζει ασταμάτητα στα συστημικά μέσα εξαπάτησης είναι «εμβολιαστείτε για να έχετε ζωή, μισθό και ελευθερία».

Στην επερχόμενη εποχή της κλιματικής μυθοπλασίας το κυρίαρχο σύμβολο της απάτης και της καθημερινής προπαγάνδας θα είναι το διοξείδιο του άνθρακα. Και φαντάζομαι ότι το σλόγκαν που θα αρχίσει να παίζει στα ΜΜΕξαπάτησης θα είναι «μην αναπνέετε πολύ γιατί θα πάθουμε όλοι ασφυξία» ή «ψοφήστε όλοι για να σωθεί ο πλανήτης».

Αλλά τι είναι το διοξείδιο του άνθρακα; Και πώς θα χρησιμοποιηθεί ως βασικό σύμβολο της καθημερινής προπαγάνδας σε αυτά που έρχονται;
Το διοξείδιο του άνθρακα (χημικός τύπος CO2) είναι χημική ένωση που αποτελείται από δύο άτομα οξυγόνου ενωμένα με έναάτομοάνθρακα. Περιέχει 27,3 % άνθρακα και 72,7 % οξυγόνο. Είναι αέριο συστατικό της γήινης ατμόσφαιρας αλλά βρίσκεται και σε τεράστιες ποσότητες στους ωκεανούς, στα ηφαίστεια και στον στερεό φλοιό της γης με την μορφή ανθρακικών αλάτων.
Αποτελεί υποπροϊόν όλων των καύσεων ορυκτών καυσίμων (κάρβουνου, πετρελαίου, βενζίνης, φυσικού αερίου κλπ.), αλλά και του ξύλου, πλαστικών κ.ά. οργανικών ενώσεων. Παράγεται ακόμα από την αποσύνθεση οργανικών ουσιών. Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Γεωλογικού Ινστιτούτου των ΗΠΑ τα ηφαίστεια παράγουν σε παγκόσμιο επίπεδο 200 εκατομμύρια τόνους διοξειδίου του άνθρακα ετησίως.Ενωμένο, με τη μορφή ανθρακικών αλάτων, βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες στο στερεό φλοιό της γης. Παράγεται επίσης κατά την αναπνοή όλων των φυτών και των ζώων και από τους μύκητες και μικροοργανισμούς που εξαρτώνται άμεσα ή έμμεσα από τα φυτά για την τροφή τους.

Από τα παραπάνω στοιχεία συνάγεται ότι η καύση των υδρογονανθράκων δεν είναι ούτε η μοναδική ούτε και η σημαντικότερη πηγή έκλυσης διοξειδίου του άνθρακα όπως δόλια και εσκεμμένα διαδίδουν όλοι όσοι προωθούν το αφήγημα της «κλιματικής αλλαγής και απειλής» με στόχο να επιβάλλουν τερατώδεις περιορισμούς και απαγορεύσεις στην οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα των πολιτών παγκόσμια – απαγορεύσεις που θα συνιστούν μια μορφή κλιματικής δικτατορίας και θα συντρίψουν ακόμα περισσότερο τα ήδη σακατεμένα ατομικά μας δικαιώματα.

Στο φλέγον αυτό ζήτημα σημαντικότατεςείναιοι παρεμβάσεις και οι δηλώσεις του καθηγητή Αντώνη Φώσκολου – Ομότιμος καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης και Ομότιμος Ερευνητής της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά με εξαιρετικά πλούσιο βιογραφικό και πλήθος επιστημονικών δημοσιεύσεων. Στο εκτενές άρθρο του με τίτλο «Κλιματική αλλαγή: Φυσικό διαχρονικό φαινόμενο ή ανθρωπογενές δημιούργημα» στο energia.gr αποδομεί με τρόπο πυκνό και διαυγή το κυρίαρχο αφήγημα που προωθούν τα συστημικά μέσα ενημέρωσης και καταλήγει στο ότι η άκριτη ενοχοποίηση της ανθρώπινης δραστηριότητας ως αιτία αύξησης του CO2 στην ατμόσφαιρα δεν στηρίζεται σε κανένα σοβαρό και αξιόπιστο επιστημονικό στοιχείο (η μελέτη αξίζει να διαβαστεί ολόκληρη και όχι αποσπασματικά).
Στοίδιομήκοςκύματοςκαιμιαμεγάλημελέτημετίτλο«How much has the Sun influenced Northern Hemisphere temperature trends? Anongoingdebate» στο raa-journal.orgη οποίααμφισβητεί ευθέως την ανθρωπογενή υπερθέρμανση και συσχετίζει την αύξηση της θερμοκρασίας με την ηλιακή δραστηριότητα.

Και για να πάρουμε μια γεύση για όσα σχεδιάζουν να μας επιβάλλουν με πρόσχημα την «σωτηρία του πλανήτη» αναφέρω μια είδηση που είναι εξίσου εξωφρενική όσο και ενδεικτική των προθέσεών τους.

Μια ατομική πιστωτική κάρτα ελέγχου του διοξειδίου του άνθρακα έχει ήδη παρουσιαστεί από τον Ο.Η.Ε., το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και την Mastercard -μια κάρτα που θα μετρά το διοξείδιο του άνθρακα που αγοράζεις/καταναλώνεις και όταν φτάσει στο ατομικό επιτρεπόμενο όριο θα σε απομονώνει και θα σε αποκόπτει από την οικονομική δραστηριότητα. Σε όλα τα προϊόντα/υπηρεσίες που αγοράζουμε θα μπει μια επιπλέον ένδειξη στην ετικέτα που θα αντιστοιχεί στην ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα που συνεπάγεται η παραγωγή και κατανάλωση του προϊόντος/υπηρεσίας. (Σατανική επινόηση). Η κάρτα κυκλοφορεί ήδη στην Σουηδία. (Καμία έκπληξη).

(Βλέπε: https://humansarefree.com/2021/09/warning-the-co2-monitoring-credit-card-will-cut-you-off-at-your-carbon-max.html)

Στα πλαίσια της Agenda 2030 ένας παρανοϊκός και εφιαλτικός κόσμος αναδύεται. Ξεκίνησε με το αφήγημα «κόβιντ-19», θα συνεχιστεί με το αφήγημα «κλιματική απειλή» και ποιος ξέρει τι άλλο θα δουν τα μάτια μας μέσα σ’ αυτό το άσυλο των τρελών που μας έχουν φυλακίσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οαπώτερος στόχος των σούπερ άπληστων που κυβερνούν τον κόσμο είναι να κατέχουν τα πάντα και όλοι οι υπόλοιποι να μην έχουν τίποτα. Και για να το πετύχουν αυτό θα σκαρφιστούν κάθε λογής απάτες και κάθε λογής αφηγήματα. Άλλωστε, μας το λένε ξεκάθαρα οι εκπρόσωποι του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. «Το 2030 δεν θα έχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι»!

(Υπάρχει τεράστια δικτυογραφία για το θέμα «Ατζέντα 2030». Καλή φώτιση και καλή δύναμη σε όλους).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments