Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Διοργάνωση παιδικού πάρτι, συμβουλές

Διοργάνωση παιδικού πάρτι, συμβουλές

0
Dodekanisos

Η οργάνωση ενός παιδικού πάρτι γενεθλίων δεν είναι εύκολη υπόθεση. Προσκλητήρια, τούρτα γενεθλίων, παιχνίδια, δραστηριότητες, μικρά δωράκια για τους καλεσμένους… Για να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά και να οργανώσετε ένα πάρτι γενεθλίων όπως το έχετε φανταστεί αρκεί να ακολουθήσετε μερικές συμβουλές που θα βρείτε στην συνέχεια του άρθρου.

Διαλέξτε λοιπόν σημειωματάρια και σημειώστε ό,τι χρειάζεστε για το πάρτι.

Επειδή αυτά που έχετε να κάνετε όταν διοργανώνετε ένα πάρτι είναι πολλά και πολύ πιθανόν εκεί που νομίζετε ότι τα έχετε οργανώσει όλα να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ξεχάσει κάτι, κάντε μια λίστα με όλα όσα πρέπει να κάνετε και όσα πρέπει να προμηθευτείτε για το πάρτι.

Η πρόσκληση
Στην πρόσκληση πρέπει να αναγράφεται το όνομα, η διεύθυνση, το τηλέφωνο, ο όροφος. Μην ξεχάσετε να σημειώσετε επίσης την ώρα που ξεκινά το πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας και την ώρα που τελειώνει. Θυμηθείτε επίσης να ρωτήσετε τους γονείς των προσκεκλημένων παιδιών εάν το μικρό τους έχει κάποιες τροφικές αλλεργίες.

Επιλογή θέματος

Δεν είναι υποχρεωτικό να έχετε θέμα σε ένα πάρτι γενεθλίων . Αλλά ο σχεδιασμός ενός θέματος διευκολύνει πολύ την οργάνωση του πάρτι. Πράγματι, αυτό μπορεί να σας εμπνεύσει να κάνετε μια όμορφη πρόσκληση, να εξατομικεύσετε την τούρτα και να βρείτε πρωτότυπα παιχνίδια γενεθλίων. Για να βρείτε το θέμα του πάρτι, εμπνευστείτε από τα γούστα και τα χόμπι του παιδιού σας.

Αναμνηστικό ημερολόγιο

Ένα ημερολόγιο όπου τα παιδάκια θα γράφουν τις ευχές στο παιδί σας που έχει τα γενέθλια του είναι ένα πάρα πολύ ωραίο μελλοντικό ενθύμιο για το παιδί σας. Επίσης τα παιδιά θα το δουν και ως παιχνίδι περιμένοντας την σειρά τους να γράψουν την δική τους ευχή.

Δώρα για τους καλεσμένους.

Στα γενέθλια συνηθίζεται να προσφέρεται ένα δώρο στο παιδί που σβήνει τα κεριά του ωστόσο δεν είναι ασυνήθιστο να προσφέρετε και μικρά δώρα στους φίλους του. Με τη μορφή βραβείων που κερδίζονται κατά τη διάρκεια των αγώνων ή μιας μικρής τσάντας έκπληξης που δίνεται όταν το παιδί φεύγει, αυτά τα μικρά δώρα είναι διασκεδαστικά για τους μικρους καλεσμένους και τους επιτρέπουν να κρατήσουν ένα αναμνηστικό από τα γενέθλια του φίλου τους. Το σημαντικό εδώ δεν είναι να προσφέρετε ένα τεράστιο παιχνίδι, αλλά μικρά στοιχεία που θα αντικατοπτρίζουν την προηγούμενη μέρα. Για παράδειγμα, μπορείτε να βάλετε δύο ή τρία γλυκά στην τσάντα έκπληξη, αν έχετε Polaroid στο σπίτι, μια φωτογραφία από το πάρτι. Φροντίστε να βεβαιωθείτε ότι τα δωράκια  αν δεν είναι ίδια, είναι ισοδύναμα μεταξύ τους. Αυτό θα αποφύγει τις μικρές ζήλιες . 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments