Αρχική Videos Δημοσκόπηση: Ο Τραμπ προηγείται του Μπαϊντεν!

Δημοσκόπηση: Ο Τραμπ προηγείται του Μπαϊντεν!

0

Με τέσσερις μονάδες προηγείται του Τζο Μπάϊντεν ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση η οποία πραγματοποιήθηκε από την Washington Post και την ABC News η οποία δημοσιεύτηκε την Κυριακή 7 Μαίου. Το ποσοστό αποδοχής του Μπάϊντεν πέφτει
κατακόρυφα σε νέο χαμηλό. Συγκεκριμένα, δείχνει ότι το ποσοστό έγκρισης του Μπάιντεν μειώνεται στο 36%, από 42% τον Φεβρουάριο. Οι χαμηλές βαθμολογίες μαστίζουν τον Μπάιντεν σε όλη τη θητεία του μέχρι στιγμής, αλλά το 36% είναι το χαμηλότερο αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε δημοσκόπηση μέχρι σήμερα.  Η ανακοίνωση του Μπάιντεν τον περασμένο μήνα ότι θα επιδιώξει μια δεύτερη θητεία στο αξίωμα το 2024 φαίνεται να έχει κάνει ελάχιστα για να προκαλέσει ενθουσιασμό στους ψηφοφόρους του. Σημειώνεται ότι το 77% των ανεξάρτητων που κλίνουν προς τους Δημοκρατικούς θέλουν να δουν τον 80χρονο νυν πρόεδρο να αντικατασταθεί στο τιμόνι του κόμματος.

Σε ερώτηση για το ποιον θα ψήφιζαν το 2024, το 44% των ενήλικων Αμερικανών απάντησαν ότι θα ψήφιζαν «σίγουρα» ή «μάλλον» τον Τραμπ, ενώ το 38% απάντησε ότι «σίγουρα» ή «μάλλον» θα στήριζε τον Μπάιντεν. Το 18% ήταν αναποφάσιστοι.

Ο Τραμπ, ο οποίος ανακοίνωσε την εκστρατεία του τον Νοέμβριο, είναι μακράν το φαβορί για να πάρει το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων. Το 51% των Ρεπουμπλικανών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι θα ήθελαν να δουν τον Τραμπ να παίρνει τη θέση, ενώ το 25% ευνοούσε τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις, ο οποίος δεν έχει μπει ακόμη επίσημα στην κούρσα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments