Αρχική Videos Δημοσιογράφος του ESPN παραιτήθηκε λόγω της υποχρεωτικότητας

Δημοσιογράφος του ESPN παραιτήθηκε λόγω της υποχρεωτικότητας

0
Dodekanisos

Η αθλητική συντάκτης του ESPN, Allison Williams ανακοίνωσε την Παρασκευή (15/10), την απόφασή της να αποχωρήσει από το κανάλι. Ο λόγος αφορά την απόφαση του ESPN, να απορρίψει το αίτημα εξαίρεσής της από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. 

Ειδικότερα, η 37χρονη έκανε γνωστή την απόφασή της μέσα από βίντεο που ανάρτησε στο Instagram. Είναι γεγονός πως για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια, η Williams δεν θα συνεχίσει το ρεπορτάζ του κολεγιακού ποδοσφαίρου για το ESPN. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το δίκτυο ενέκρινε τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για τους υπαλλήλους στις αρχές Αυγούστου. Αργότερα η απόφαση αυτή επεκτάθηκε σε όλους τους εργαζόμενους. 

Η Williams εξέφρασε τις ιατρικές ανησυχίες της για την ασφάλεια που παρέχουν τα εμβόλια. Ενόσω η ίδια επιθυμεί να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, ανέφερε περιστατικά για γυναίκες που είχαν προβλήματα υγείας μετά τη λήψη του εμβολίου. Ως έναν από τους λόγους που επέλεξε να μην εμβολιαστεί. Επιπλέον στο βίντεο ανέφερε πως «δεν μπορεί να βάλει έναν μισθό πάνω από τις αρχές της και ότι δεν θα θυσιάσει τα πιστεύω της για να διατηρήσει μία καριέρα».

Τι απαντούν τα Κέντρα Ελέγχου και Νοσημάτων

Παρόλα αυτά, τα Κέντρα Ελέγχου και Νοσημάτων δήλωσαν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις που να αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια προκαλούν προβλήματα γονιμότητας σε γυναίκες και άνδρες. Τουλάχιστον προς το παρόν. Ενώ τόνισαν ότι «τα οφέλη από τη λήψη εμβολίου Covid-19 υπερτερούν των γνωστών ή πιθανών κινδύνων του εμβολιασμού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης».

Δείτε το βίντεο

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Allison Williams (@allisonw_espn)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments