Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Δημητριάδης: «Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα»!

Δημητριάδης: «Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα»!

0
Dodekanisos

«Ήταν μια απόφαση της στιγμής. Ο προπονητής μας έχει δώσει το ελεύθερο να κάνουμε σουτ όποτε μπορούμε. Μου ήρθε η μπάλα στα πόδια, είχα χώρο και έτσι σούταρα…»
Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον 18χρονο Πέτρο Δημητριάδη που με δικό του πανέμορφο γκολ στο 80’, η Ρόδος λύγισε την αντίσταση της Τριγλίας Ραφήνας στο Δημοτικό Στάδιο (1 – 0) σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Ο 18χρονος παίκτης των «ελαφιών» πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Το σουτ αυτό το έχω ξανακάνει και στην προπόνηση. Γενικώς, μου αρέσει να δοκιμάζω τα πόδια μου και όποτε μου δίνεται η δυνατότητα το κάνω».
Το γκολ αυτό ήταν το πρώτο του σε επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα της Ρόδου. Ο ίδιος μας λέει:
«Νιώθω πολύ καλά γιατί βοήθησα και την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς τους οποίους είχαμε ανάγκη. Θέλαμε να δείξουμε στον κόσμο ότι δεν μας άξιζαν τα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα και νομίζω ότι το καταφέραμε».
Σε ερώτηση για το πώς νιώθει που ξεκίνησε για πρώτη φορά στην βασική ενδεκάδα και σημείωσε και γκολ, είπε:
«Προσωπικά με ανεβάζει αυτό πολύ ψυχολογικά. Μου δείχνει ότι και ο προπονητής με εμπιστεύεται. Νιώθω δυνατός και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω πολύ την ομάδα Θέλω να πάρω και άλλες συμμετοχές και να βοηθήσω όσο γίνεται περισσότερο την ομάδα».
Όσο για τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο…
«Το να παίζω στον άξονα μου αρέσει πάρα πολύ. Νομίζω ότι είναι η θέση που μου ταιριάζει..»

Ο Πέτρος Δημητριάδης είναι 18 ετών. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες του Άρη Αρχαγγέλου. Στη συνέχεια πήγε στη Βέροια και αγωνίστηκε στις ομάδες Κ 17 και Κ 20. Γύρισε πίσω και πέρσι έπαιξε στην πρώτη ομάδα του Άρη Αρχαγγέλου ενώ από το καλοκαίρι ανήκει στο δυναμικό της Ρόδου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments