Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Δήλωση Βασίλη Υψηλάντη για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Δήλωση Βασίλη Υψηλάντη για τις πανελλήνιες εξετάσεις

0
Dodekanisos

Με την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων 2019 επιθυμώ να ευχηθώ σε όλους τους υποψηφίους να έχετε δύναμη και καλή επιτυχία.
Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι μία από τις πρώτες μεγάλες μάχες στη ζωή σας καθώς επίσης εφαλτήριο νέων στόχων και προσπαθειών. Μας γεμίζει αισιοδοξία και ελπίδα το αγωνιστικό ήθος των μαθητών του τόπου μας. Πιστεύω απόλυτα στη δύναμη των νέων ανθρώπων και στην ικανότητά τους να πετύχουν αυτό που προσδοκούν. Κάθε αγώνας κερδίζεται όταν η προσπάθεια καταβάλλεται μέχρι την τελευταία στιγμή. Εξοπλιστείτε με ηρεμία, ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση για να αποδώσουν οι κόποι σας, των γονιών σας και των καθηγητών σας. Σε αυτό τον αγώνα δεν υπάρχουν αποτυχημένοι. Αποτελεί μια διαδικασία μέσω της οποίας δοκιμάζονται οι κόποι σας.
Αγαπητά μου παιδιά, συνεχίστε να διεκδικείτε τα όνειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι: «Η μόνη αποτυχία που πρέπει να φοβάται κανείς είναι να μην επιμείνει στο στόχο που θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος». (George Eliot, Αγγλίδα συγγραφέας).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments