Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Δίκαιη μοιρασιά ανάμεσα σε Ρόδο και Διαγόρα

Δίκαιη μοιρασιά ανάμεσα σε Ρόδο και Διαγόρα

0
Dodekanisos

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έλειξε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Διαγόρα και την Ρόδο.

Σε ένα μέτριο από πλευράς ευκαιριών παιχνίδι Ρόδος και Διαγόρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 χάρις στα τέρματα που πέτυχαν ο Καντιμοίρης στο 77′ και ο Μπίσμαρκ στο 89′.

Ο Διαγόρας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε μόλις στο 2′ με τον Αντώνη Αθανασίου ο οποίος είδε εκτός εστίας τον Κουμέντο, έκανε το σουτ όμως ο τερματοφύλακας της Ρόδου ήλεγχε την φάση. Τα “ελάφια” απάντησαν στο 16′ όταν μετά από σέντρα του Λέκκα, ο Ολιβέιρα πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Στεφανάκου. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρόδος πήρε την κατοχή της μπάλας ενώ ο “γηραιός” έκλεισε τους χώρους ώστε να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Παρόλα αυτά η πρώτη σημαντική ευκαιρία του δευτέρου μέρος ήρθε στο 77′ όταν μετά από φαουλ του Λέκκα ο Στεφανάκος δεν υπολόγισε σωστά την μπάλα η οποία έφυγε από τα χέρια του και ο προωθημένος Καντιμοίρης με κοντινό πλασέ την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-0. Στο 80′ ο διαιτητής της συνάντησης κ. Πατσιόπουλος απέβαλε τον Τσαγκάρη για έντονη διαμαρτυρία. Στο 82′ η Ρόδος απέιλησε ξανά με τον Αυγενικού, το φαουλ του οποίου κατέληξε αουτ. Ένα λεπτό πρίν από την ολοκλήρωση του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 89′ ο Υφαντίδης έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στα σώματα και ο επερχόμενος Μπίσμαρκ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρησε για τους “κυανέρυθρους”.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Πατσιόπουλος με βοηθούς τους κ. Λάζο και Μπέκα.

Το φιλμ του αγώνα

2΄Σουτ του Αθανασίου πάνω από τα δοκάρια του Κουμέντου.

16′ Σέντρα του Λέκκα κεφαλιά του Ολιβέιρα λίγο δίπλα από το δοκάρι του Στεφανάκου.

77′ Φαουλ του Λέκκα, λάθος εκτίμηση του Στεφανάκου ο Καντιμοίρης από κοντά πέτυχε το 1-0.

80′ Αποβολή του Τσαγκάρη

82′ Φαουλ του Αυγενικού αουτ.

89′ Σουτ του Υφαντίδη στα σώματα, ο Μπίσμαρκ με νέο δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-1.

Συνθέσεις:

Διαγόρας (Ανδρέας Σταύρου) : Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Λάμπρου, Παπαδημήτρης, Βασιλείου, Βελέτης, Αθανασίου Α, Γεωργίου, Ούγκο, Παναγιωτίδης, Γιόνδης. Έπαιξαν και οι Χειμωνέττος, Τσαγκάρης, Υφαντίδης, Μπουρούς, Κορλός, Μαργαρίτης, Μπίσμαρκ και Ίον).

Ρόδος (Πάρης Ανδράλας) : Kουμέντος, Αποστόλου, Ιμεραλιλαϊ, Κουρούπης, Ζώνας, Πότσι, Σερτζίνιο, Λέκκας, Αυγενικού, Ολιβέιρα, Παβίσεβιτς. Έπαιξαν και οι ( Βολονάκης, Καντιμοίρης, Τσόπελας, Δημητριάδης, Αλιπερκαϊ, Κεχαγιόγλου, Καμπούρης, Αυγουστάκης και Κατσαμάκης).

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments