Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δικαίωση για Απόλλωνα Κ.

Δικαίωση για Απόλλωνα Κ.

4
IMG 6307
Dodekanisos

Δικαιώθηκε ο Απόλλωνας Καλυθιών στην ένσταση που είχε καταθέση πριν από μερικές ημέρες κατά του κύρους του αγώνα με τους Ιππότες στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Β΄ Κατηγορίας. Αυτό αποφάσισε και η αρμόδια επιτροπή η οποία συνεδρίασε πριν από λίγο. Ο συγκεκριμένος αγώνας κατοχυρώνεται υπέρ των Καλυθενών με 0-3 α.α. ενώ θα αφαιρεθεί και ένας βαθμός από το σωματείο των Ιπποτών. Με αυτή την απόφαση οι Απολλωνιστές αυξάνουν την διαφορά τους από τον δεύτερο Ευκλη στους τέσσερις πόντους.
Αντίθετα η ένσταση της Αναγ. Έμπωνας απορρίφθηκε. Διαβάστε αναλυτικά τις αποφάσεις.
ΕΝΣΤΑΣΗ «ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ» ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ «ΑΣ ΙΠΠΟΤΕΣ» ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.
Η Πειθαρχική Επιτροπή ομόφωνα κάνει δεκτή την ένσταση του Σωματείου «ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ» κατά του κύρους τους αγώνος «ΑΣ ΙΠΠΟΤΕΣ» της 05.02.2017 ο οποίος τελέσθηκε μη νόμιμα και κατά παράβαση των διατάξεων του ΚΑΠ και της προκήρυξης των Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου (Άρθρο 21’ παρ. 7’ του ΚΑΠ και Άρθρο 5’ παρ. 2 της προκήρυξης Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΔ)
Α) Ακυρώνει το αποτέλεσμα του τελεσθέντος μη νόμιμα αγώνος της 05.02.2017.
Β) Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ του «ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ» με τέρματα τρία (3) έναντι μηδενός (0) του «ΑΣ ΙΠΠΟΤΕΣ»
Επίσης επιβάλλει στο Σωματείο «ΑΣ ΙΠΠΟΤΕΣ» ποινή αφαίρεσης ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου που μετέχει το Σωματείο «ΑΣ ΙΠΠΟΤΕΣ» (Άρθρο 33’ παρ. 5’ περ. ε’ τουΠΚ).
Η Πειθαρχική Επιτροπή διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου διακοσίων (200) ευρώ στην ομάδα του «ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ».
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΝΣΤΑΣΗ) ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΜΠΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ- ΑΣ ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΗΣ 05/02/2017.
Η Πειθαρχική Επιτροπή ομόφωνα απορρίπτει ως νομικά αβάσιμη την καταγγελία (ένσταση) του Σωματείου «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΜΠΩΝΑΣ», διότι βάσει του Άρθρου 23’ παρ. 8’ του ΚΑΠ, καταγγελία (ένσταση) μπορεί να καταθέσει τρίτο Σωματείο το οποίο έχει άμεσο έννομο συμφέρον, αποκλειστικά για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών.
Η Πειθαρχική Επιτροπή διατάσσει την κατάπτωση του κατατεθέντος παραβόλου της ενιστάμενης ομάδος υπέρ της διοργανώτριας αρχής ΕΠΣΔ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
7 years ago

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΟΙΖΟΥ ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗς ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΨΑΧΝΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΝΑΜΗΤΙΖΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΔΙΚΑ

Κωστας
Κωστας
7 years ago

“Τελεστηκε μη νομιμα” λενε τα τζιμανια της ΕΠΣΔ!!! ΠΟΙΟΣ ΟΡΙΣΕ “ΝΟΜΙΜΑ” το παιχνιδο, θα μας πουνε; Παραιτηθητε… χτες!!!

Μονο Ιπποτες
Μονο Ιπποτες
7 years ago

Θα επρεπε εκει στην ΕΠΣΔ μαλλον να βλεπετε λιγο παραπανω γιατι αν εμεις παμε στην ΕΠΟ θα δικαιωθουμε αλλα δεν θρλουνε να σας εκθεσουμε παραπανω!!!Εσεις εκει στην Αναγεννηση ελατε σας περιμενουμε με ανοιχτες αγκαλες !!!!Ξεχασατε οτι σε αυτον τον δευτερο γυρο σας εχουμε στην εδρα μας!!!Αλλα μεχρι τοτε μαλλον το καφενεδακι σας δεν θα υπαρχει!!!

mrigas
mrigas
7 years ago

άρθρο 21 παρ.7
σε περίπτωση που οφείλονται χρηματικές ποινές για οποιαδήποτε αιτία, προϋπόθεση συμμετοχής στο πρωτάθλημα είναι η πλήρης και ολοσχερής εξόφληση των χρηματικών αυτών ποινών.
———————————————
γιατί λοιπόν τους δέχτηκαν την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.
———————————————–
άρθρο 33 παρ.5 εδ.ε
Αν η καταβολή δεν γίνει στο ως άνω χρονικό διάστημα, τότε η ΕΠΟ θα παραπέμπει αμελλητί το θέμα στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της οικείας διοργανώτριας το οποίο θα επιβάλλει ποινή αφαίρεσης ενός (1) βαθμού ύστερα από κάθε επόμενο αγώνα της υπαίτιας ΠΑΕ και για όσο χρόνο δεν εξοφλείται η σχετική οφειλή.
————————————————
γιατί λοιπόν η επιτροπή πρωταθλήματος τους όριζε παράνομα.
————————————————–
σωματείο που έχει έννομο συμφέρον και προσφύγει (κάνει έφεση) θα δικαιωθεί (πειθαρχική για κλάματα)