Δίκαιη νίκη του Διαγόρα Βατίου

0

Άλλους τρεις βαθμούς πρόσθεσε στο εεενεργητικό του ο Διαγόρας Βατίου ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο του της Δόξας Καρδάμαινας με 2 – 0 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Με βάση τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού, η νίκη της ομάδας του Γιάννη Καμπούρη κρίνεται απόλυτα δίκαιη και φυσιολογική. Ο Διαγόρας είχε τον έλεγχο και την πρωοτοβουλία των κινήσεων σε όλο το παιχνίδι με τους Κώους να προσπαθούν να ανεβάσουν στροφές στις αρχές της επανάληψης, όμως να μπορέσουν να πετύχουν κάτι.

Το σκορ άνοιξε μμε αυτογκολ ο Μουνούχος στο 17’ ο οποίος καταλάθος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 73’ ο Μόσχος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 2 – 0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα της Καρδάμαινας τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μποιλή στο 75’. Ο έμπειρος παίκτης ανέτρεψε αντίπαλο ο οποίος ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαγιαννίδης (Μοσχάτος, Τσιβίτης)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Μαυρουδής, Κουλλόλλι (88’ Τέγος), Μοσχής, Αδάμος, Έλληνας, Λάππας, Χουτεσιώτης (89’ Κοτζιάς), Λαζίδης, Μόσχος, Πουλάϊ (52’ Ζερβός), Καλημέρης (Μερκάϊ)
ΔΟΞΑ: Μιαούδης, Χατζηπαναγιώτης, Κάρλος, Μουνούχος (62’ Μποϊλής), Χατζησεβαστός, Β. Πης. Γ. Πης, Ατσαλάκης (82’ Πόγιας), Χατζηαντωνίου (67’ Παπαβασιλείου), Οικονόμου, Μπίλλης