Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δίκαιη νίκη με Μπεννούρ ο Ηρακλής

Δίκαιη νίκη με Μπεννούρ ο Ηρακλής

0
Dodekanisos

Με τον Μπεννούρ να πετυχαίνει δυο τέρματα, ο Ηρακλής Λάρδου πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, επικρατώντας της ΑΕ Κύπρου με 2 – 0. Ο Ηρακλής Λάρδου ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και εκτός από το γκολ που πέτυχε είχε και άλλες σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Η πρώτη του καλή στιγμή ήταν στο 31′ όταν ο Νικηταράς σούταρε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής αλλά ο Τύρελης έδιωξε εντυπωσιακά. Στο 36′ ο Νικηταράς δέχθηκε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Μπεννούρ για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 0 – 1. Οι Λαρδιακοί συνέχισαν να είναι καλύτεροι και στο 38′ ο Μουστάκας έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε αλλά και πάλι ο Τύρελης απόκρουσε σωτήρια.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 47′ ο Συμεωνίδης έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ με καλές προϋποθέσεις αλλά και πάλι ο Τύρελης απόκρουσε. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανεβάσουν στροφές και στο 52′ έχασαν κλασική ευκαιρία όταν μετά από σέντρα του Ροδίτη, ο Κωνσταντινίδης σε κενό τέρμα …κατάφερε να στείλει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ). Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να συνεχίσουν επιθετικά χωρίς πάντως να μπορέσουν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί. Στο 80′ απλά είχαν μια καλή στιγμή όταν από σέντρα του Σαλπιγκτίδη, ο Σκούρας έκανε το σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το κάθετο δοκάρι και να καταλήξει άουτ. Συνολικά ο Ηρακλής πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στις καθυστερήσεις με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή, ο Μπεννούρ διαμόρφωσε το τελικό 0 – 2.

Στο 60′ αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση ο Ροδίτης και αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Ένα λεπτό μετά (στο 61′), αποβλήθηκε και ο Στέφανος Ευαγγελίδης των φιλοξενούμενων με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα.

Ανταπόκριση: Τάκης Χατζηγεωργίου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments