Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δίκαιη μοιρασιά στην Τήλο

Δίκαιη μοιρασιά στην Τήλο

0
Dodekanisos

Μετά από ένα μοιρασμένο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Τήλου, ο τοπικός Αθλητικός Όμιλος αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2 – 2 απέναντι στον Άγιο Ισίδωρο. Με τον αγώνα αυτόν έπεσε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας όσον αφορά τον δεύτερο όμιλο. Με βάση τη συνολική εικόνα των δυο ομάδων, το τελικό αποτέλεσμα μπορούμε να πούμε ότι κρίνεται δίκαιο.

Το σκορ άνοιξε στο 17’ ο Μιχάλης Γεωργαλλής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (0 – 1) αλλά στο 22’ ο Ηρακλής Σακελλάρης με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ στη γωνία έκανε το 1 – 1. Στο 71’ οι Τηλιακοί πήραν προβάδισμα στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ου Θάνου Χατζηφούντα (2 – 1) αλλά στο 76’ ο Πολυχρόνης διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.

-Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της μητέρας του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων Θάνου Χατζηφούντα η οποία έφυγε πριν από μερικές ημέρες από τη ζωή.

Α.Σ. ΤΗΛΟΣ: Χατζηνικόλας, Σακελλάρης Κ. του Κ., Οικονόμου, Σακελλάρης Κ. του Μ., Χαραλαμπάκης, Χατζηφούντας, Λεφτσένκο, Φιλακούρης, Ρούκο, Σακελλάρης Η., Τσιβερδής (72’ Δανιήλ)
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Κοντογιάννης, Δημητράκης, Διακοηλίας, Φωτεινής, Θεοδωρίδης, Γεωργαλλής Μ., Καματερός, Διακοπαρασκευάς (59’ Σάββενας), Καπέσιος, Πολυχρόνης, Χαρτοφύλλης

Η βαθμολογία

Β’ Δωδεκανήσου – B’ όμιλος

ΘέσηΟμάδαPWDLFAGDPts

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments