Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Διγενής: Στο τέλος του Μάη ξεκαθαρίζει το τοπίο

Διγενής: Στο τέλος του Μάη ξεκαθαρίζει το τοπίο

0
Dodekanisos

Αν δεν υπάρξουν θεαματικές εξελίξεις η μόνη αλλαγή που θα γίνει στον Διγενή ενόψει της νέας σεζόν θα είναι μόνο στη θέση του προέδρου. «Μικρές φωνές» αντιπολίτευσης έχουν κάνει την εμφάνιση τους

Μέχρι και το τέλος του Μάη αναμένεται να γίνει η γενική συνέλευση στον Διγενή Κοσκινού που κύριο στόχο της θα έχει την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Όπως είναι γνωστό ο απερχόμενος πρόεδρος Μιχάλης Ψύλλου δεν επιθυμεί να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του λόγω αυξημένων οικογενειακών υποχρεώσεων και το μέλος της διοίκησης και παλιός ποδοσφαιριστής Τσαμπίκος Ζαχαριάς προαλείφεται προκειμένου να αναλάβει τη θέση αυτή. Αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, ουσιαστικά η νέα διοίκηση θα είναι η ίδια με την παλιά και η μόνη αλλαγή θα είναι στο πρόσωπο του προέδρου.

Από εκεί και πέρα όμως και επειδή κανείς ποτέ δεν μπορεί να είναι βέβαιος, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την ημέρα της γενικής συνέλευσης μιας και δεν είναι απίθανο να βρεθεί και άλλη ομάδα ατόμων που θα θελήσει να αναλάβει (ήδη κάτι τέτοιο μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι έκανε δειλά δειλά την εμφάνιση του μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή Μαριτσών όπου ορισμένοι άσκησαν σκληρή κριτική).

Πάντως, η απερχόμενη διοίκηση έχει κάνει ήδη τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν –για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος- και θεωρείται δεδομένο ότι η φιλοσοφία της ομάδας δεν πρόκειται να αλλάξει ενώ θα παραμείνει στη θέση του και ο προπονητής Σάσα Γιόνοβιτς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments